Gazeteci Barış Pehlivan, daha önce 3 yıl 9 ay ceza aldığı davayla ilgili yeniden cezaevine gireceğini duyurdu. Tutuklama kararının ardından CHP yönetimi, kararı durdurmaya yönelik harekete geçti.
Libya’da yaşamını yitirdikten sonra Manisa’da toprağa verilen MİT görevlisinin cenazesiyle ilgili haber nedeniyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan gazeteci Barış Pehlivan yeniden hapse girecek.
KÖŞE YAZISINDA DUYURDU
Pehlivan, köşe yazısında daha önce 3 yıl 9 ay ceza aldığı ve cezaevinde 6 ay kaldıktan sonra tahliye edildiği davayla ilgili yeniden cezaevine gireceğini duyurdu. Barış Pehlivan, 'denetimli serbestlik'le çıkmasının şartlarından birinin hakkında yeni bir dava açılmaması olduğunu ancak açılan bir dava nedeniyle 8 ay ceza aldığını ve 15 Ağustos'ta teslim olacağını belirtti.
Gazeteci Barış Pehlivan'ın tutuklanması kararına pek çok gazeteci ve basın kuruluşundan tepki geldi. Karar ilişkin CHP Yönetiminden de bir hamle geldi.
"CHP'NİN 6 MİLLETVEKİLİ ADALET BAKANIYLA GÖRÜŞECEK"
Gazeteci Barış Terkoğlu , "CHP kurmayları Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde 6 kişilik bir milletvekili grubu görevlendirmiş durumda. Bu grup önümüzdeki hafta çarşamba günü Adalat Bakanı ile görüşmek için randevu almışlar. Bu konu hakkında CHP'nin 6 milletvekili Adalet Bakanıyla görüşecekler" ifadelerini kullandı.
CHP heyetinde yer alacak isimler, Ali Mahir Başarır, Gökçe Gökçen, Umut Akdoğan, Deniz Yücel, Cumhur Uzun ve Gizem Özcan.
Yeniçağ
Şarkıcı Gülşen'in davasında flaş gelişme44 izlenme
Gerici İhsan Şenocak 'Kadınların pantolon giymesi, kaşlarını aldırması, üniversiteye gitmesi günah !'478 izlenme
CHP’den gaz lambalı tepki: Zamları geri çek! Zulme son ver...52 izlenme
Boş kalan gar için 138 milyon dolar daha ödenecek!47 izlenme
Nisan’da enflasyon yüzde 68'i aşacak27 izlenme
Ankette İmamoğlu ve Kurum arasında dikkat çeken fark!45 izlenme
Bir zamanlar tekeri öpülen TOGG çabuk unutuldu! Bakanlar Mercedes aşkından vazgeçmeyi hiç düşünmüyor28 izlenme
CHP’li Gürer: Sekiz kez denetleyip köftesinde beş kez domuz eti bulduğunuz firmaya ne yaptınız?165 izlenme
Trump-Erdoğan görüşmesinde kritik detay… Asıl mesaj Beyaz Saray bildirisinde gizli!
Pazara ateş düştü! "Etiketleri görünce aklım başımdan gidiyor…"
İmamoğlu'ndan tarihe geçecek iddianame tepkisi! Erdoğan'a 'Gerçekten cesaretiniz var mı? Hodri Meydan!' dedi!
Peynir ve çocuk mamasına alarm takıldı..