31 Mayıs Cumartesi günü CHP'li belediyelere yönelik düzenlenen 5. dalga operasyonunda, aralarında İstanbul ve Adana'nın 5 büyük ilçesinin belediye başkanı ve bürokratların da olduğu 38 kişi gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 36 kişiden aralarında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'nın da bulunduğu 30 isim hakkında tutuklama istendi. 6 kişi hakkında ise adli kontrol talep edildi.
Eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, AĞAÇ AŞ Genel Müdürü Ali Sukas, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Erçevik hakkında ise tutuklama kararı verildi.

Öte yandan adli kontrol talep edilenler arasında bir isim dikkat çekti. Savcılık, Büyükçekmece Belediyesi Basketbol şubesi koordinatörü Halil Satı hakkında adlli kontrol talep etti.
Satı'nın AKP'ye yakınlığıyla bilinen Beyaz TV programcısı Türker Akıncı'nın kayınpederi olduğu öğrenildi.
İngiltere'de süpermarketlerde meyve ve sebze satışını sınırlama getirildi.28 izlenme
İmamoğlu'ndan tuzak soru soran CNN Türk muhabirine 'tedbir' yanıtı '20-25 yıldır tedbir almayanlara sorabilirsin!'172 izlenme
Bomba iddia! TSK'nın kullandığı bombalar sahte mi?869 izlenme
İtfaiye öncüsü bahane makam aracı şahane! AKP'li belediye bu yöntemle makam aracı aldı!39 izlenme
28 Şubat hükümlüsü paşalara cezaevinde teklif: Özür dileyin, affedelim41 izlenme
Ulaştırma Bakanı'ndan Instagram açıklaması: "Dakikalar içerisinde..."33 izlenme
AKP’de Binali Yıldırım referansına yüz binlerce liralık ihale!106 izlenme
İktidar çığırından çıktı! ‘SOSYAL MEDYANIN TAMAMEN KALDIRILMASINI, KONTROL EDİLMESİNİ İSTİYORUZ’95 izlenme
Adana'da içme suyuna yüzde 30 indirim!
2022'de Bulgaristan'da en çok arananlardan birinin "altın gramı kaç lira" olduğu ortaya çıktı
Mansur Yavaş: 7 bin 500 euro'ya alınan ağaçların gerçek fiyatının 780 euro olduğunu öğrendik
Sosyal medyada infial yaratan görüntü! Bekçiler İstanbul'da bir vatandaşı böyle darp etti!