İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 19 Martta başlayan operasyonların bir sonucu belediye billboardlarını işleten şirketlerin kayyuma devredilmesi oldu. Bununla birlikte İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun afişleri billboardlardan indirildi. İmamoğlu'nun fotoğraflarına yönelik engellemelere kamuoyunda tepkiler sürerken el konulan billboardlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişleri asıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP tarafından açıklanan boykot listesinde yer alan Espressolab da reklam panolarında yerini aldı. Ayrıca CHP'nin Espressolab'i boykot etmesinin ardından çok sayıda üst düzey AKP'li isim ünlü kahve zincirinin mağazalarına gidip boykota karşı çıkmıştı.

O görüntüler sosyal medyada tartışmalara neden oldu.


Eski AKP’li bakan Ertuğrul Günay: 16 Nisan referandumundan ‘Evet’ çıkmadı555 izlenme
TBMM'ye başvuru: Robotlar İslamiyet'e uygun davransın!172 izlenme
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısına evinin önünde saldırı!47 izlenme
Genco Erkal: "Huzursuz, korkuyor, sonunun geldiğini görüyor"35 izlenme
İsrail'den vatandaşlarına: "Türkiye'yi acilen terk edin"32 izlenme
Dev finans kuruluşlarından arka arkaya açıklamalar!53 izlenme
Büyük skandal: Yurt dışından gelen etler hastalıklı çıktı!22 izlenme
AKP'li Özhaseki, bugünkü enflasyonu 2002 ile karşılaştırdı: "Ekmeği 1 liraya alamıyorsunuz ama, bugün 5 liraya çok rahat alabiliyorsunuz"41 izlenme