İBB şirketlerinden İSTAÇ, ağaçların ve çalıların sulanması işi için 28 Mart günü ihale düzenledi. İhaleyi 6 milyon 399 bin 999 liraya Hüseyinoğlu Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kazandı. Şirket ile 11 Nisan 2019 tarihinde sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre; İstanbul'da 15 Mayıs'tan 15 Ekim'e kadar ağaç ve çalıların sulama işi bu şirket tarafından yapılacak.
DİKKAT ÇEKEN AYRINTILAR
İBB şirketinden yıllardır milyonlarca liralık ihaleler alan bu şirketin büyük ortağı İTO kayıtlarına göre Eyüp Delibaş. Şirketin sermayesi 500 bin TL. Delibaş ailesine ait olan şirketin büyük ortağı Eyüp Delibaş, AKP Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi. AKP ilçe örgütünde sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu yürütme kurulu üyesi olan Eyüp Delibaş, Hüseyinoğlu Peyzaj Şirketi'nin aynı zamanda genel müdürü. 1995 yılında Nurdan İnşaat Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adıyla kurulan aile şirketi, 2010 yılından beri Hüseyinoğlu Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adıyla faaliyetlerine devam ediyor.
SON İKİ İHALEYİ DE AYNI FİRMA ALDI
Söz konusu şirket, daha önce İBB şirketi tarafından ağaç ve çalıların sulanması işi için açılan ihaleleri de kazanmıştı. 2018 yılında açılan ihaleyi 5 milyon 654 bin 284 lira teklif veren Hüseyinoğlu Peyzaj almış ve yine mayısekim arası için sözleşme imzalanmıştı. 2016 yılında da fidan temini, dikimi, fidanların ve yeşil alanların sulanması, sulama tesisatının bakımı işlerini yaptırmak için ihale açılmıştı. Bu ihaleyi de Hüseyinoğlu Peyzaj, 7 milyon 350 bin liraya almıştı. Sözleşme de 1 Temmuz 201631 Aralık 2017 tarihleri arasını kapsıyordu.
Depremzede vatandaş baba yadigârı Atatürk portresini yeri olmadığı için Kılıçdaroğlu'na emanet etti46 izlenme
Tayyip Erdoğan'a göre 'Teröristler onurlu ve gururluymuş !' Peki Şehitler ne !808 izlenme
Seçim öncesi getirilen kum ve parke taşları, iktidara oy çıkmayınca geri götürüldü31 izlenme
Zamlı maaşlar cebimize girmeden zam yağmuruna tutulduk33 izlenme
Sedat Peker bu kez de Nedim Şener'i uyardı! "Sözünü düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, herkese dinletmek zorunda kalacağım"67 izlenme
TSK’da Suriyeli gencin ne işi var?345 izlenme
Ankara’da çirkin broşür!269 izlenme
CHP’li tüm belediyelere şu an müfettiş var, 6 belediyeye ‘operasyon’ bekleniyor!1543 izlenme
Kasım Garipoğlu'nun odağında olduğu uyuşturucu dosyasında sürpriz bir isim çıktı! "Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile…"
Özgür Özel Balıkesir'den seslendi: "Birileri savcılarına güveniyor ben meydana güveniyorum"
İslamcı hocalar arasında kavga... 'Yüreğin varsa gel...'
Tüm yollar Merkez'e çıkıyor: 500 bin dolar ile BES’e girene de vatandaşlık!