İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, hakkındaki iddiaların incelenmesi için müfettiş incelemesi istedi. Talebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından paylaştı.
Ongun paylaşımında şunları kaydetti:
* Hakkındaki iddiaların incelenmesi ve gerekli görüldüğü takdirde soruşturulması için İBB Genel Sekreter Yardımcımız Yeşim Meltem Şişli, kendi rızası ve imzasıyla müfettiş incelemesi talep etmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
TÜM İDDİALAR İNCELENSİN
Şişli, İBB Başkanlık makamına yaptığı başvuru dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:
* 31 Ocak 2020 tarihli Yeni Şafak Gazetesi’nde, sonrasında bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yayını yapılan, şahsım ve kurumsal görevimi hedef alan; 19 Ağustos 2019 tarihinde İSMEK'teki kadın bölge sorumluları ile yapılan bir toplantıda, “Çalışanlara yönelik hakaretlerde bulunduğum, ayrıca sosyal durumları yaşam tarzları ve medeni halleri üzerinden aşağılayıcı ve alaycı tavırlarda bulunduğum, çalışanlara mobbing uyguladığım” şeklinde iddialarda bulunulmuştur.
* Şahsım yanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliğini de hedef alan, yukarıda açıklamaktan dahi üzüntü duyduğum iddialara ilişkin olarak, hesap verme sorumluluğumun, hukuk önündeki tüm haklarımın korunması ve gerekli hukuki adımların atılmasına yönelik olarak, tüm iddialar bakımından gerçeklerin tüm yönleriyle açığa çıkarılabilmesi, masumiyetimin tespit ve tescili için inceleme yapılması talebinde bulunuyorum.

Sedat Peker, hakkındaki hapis cezalarını değerlendirdi "Ezik miyim ben?"64 izlenme
'Faiz haram' diyorlar ama dış güçlere rekor faiz veriyorlar! Hazine yüzde 33.5 faizle borçlanıyor62 izlenme
Erdoğan, 31 kişinin öldüğü sel felaketi sonrası ne demişti?320 izlenme
8 ayda 3 bin müteahhit havlu attı50 izlenme
İsmet İnönü’ye büyük ayıp! Önce tarihi okulu yıktılar şimdi de adını sildiler43 izlenme
Öğretmenevine “Ölümüne Seninleyiz Reis” pankartı!130 izlenme
Son dakika! İstanbul’daki oy sayımlarında son durum: İlçe ilçe güncel rakamlar geldi1869 izlenme
Deva Partili Sanem Oktar'dan skandal açıklama! 'Anayasa'dan Türklüğü çıkaracağız'64 izlenme
Bülent Arınç’a öyle bir cevap verdiler ki! "Kucağına oturduğu... FETÖ fırıldağı... İşbirlikçi... Fitne kazanı..."
Teğmenlerin dosyasının görüşüleceği tarih belli oldu
Rus gazeteden çarpıcı iddia: "Moskova'yı kana bulayan saldırganlar emirleri Türkiye'deki örgütten aldı"
Twitter'da 'Ödeme yapmıyoruz' etiketine tweet atan üç kişi gözaltına alındı !