Anasayfa1
28 Nisan 2021 ( 104 izlenme )
Reklamlar

Son ankette Erdoğan büyük şok! Halk onaylamıyor!


Metropoll Araştırma, yayımladığı ankete göre; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını yurttaşların yüzde 51,6'sı onaylamıyor.


Araştırmada en dikkat çeken veriler MHP seçmeninde çıktı. MHP seçmeni nezdinde bakıldığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevini yapış tarzını onaylamayanların oranının yüzde 36 olduğu görülüyor.

Metropoll Araştırma'nın her ay düzenli olarak yaptığı "Türkiye'nin Nabzı" anketinin sonuçları açıklandı. Araştırmada Erdoğan'ın görevini  yapış tarzına yönelik yurttaşların bakış açısı ele alındı.

Katılımcılara, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz" diye soruldu.

Ankete katılanların yüzde 51,6'sı onaylamadığını söylerken, "Evet onaylıyorum" diyenlerin oranı ise yüzde 44,5 çıktı. Yüzde 3,8'lik kesim ise "Fikrim/cevabım yok" yanıtını verdi.

Öte yandan AKP ve MHP seçmenine bakıldığında, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylamayanlarda artış olduğu görülüyor.

<p><br datamcebogus="1"></p>

<p><br datamcebogus="1"></p>


http://www.krttv.com.tr/gundem/sonanketaciklandierdoganbuyuksokh74231.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan Atatürk'ün İş Bankası vasiyetini çiğnemeye kararlı! İtalyan basınından sonra İlber Hoca da anlattı: "Afrikalılar da bize gelecek" CHP'li 264 eski milletvekili CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye katılma kararı aldı Erdoğan “Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde” deyince Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde halkın su ve ulaşımda nasıl soyulduğunu açıkladı!