Araştırmada en dikkat çeken veriler MHP seçmeninde çıktı. MHP seçmeni nezdinde bakıldığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevini yapış tarzını onaylamayanların oranının yüzde 36 olduğu görülüyor.
Metropoll Araştırma'nın her ay düzenli olarak yaptığı "Türkiye'nin Nabzı" anketinin sonuçları açıklandı. Araştırmada Erdoğan'ın görevini yapış tarzına yönelik yurttaşların bakış açısı ele alındı.
Katılımcılara, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz" diye soruldu.
Ankete katılanların yüzde 51,6'sı onaylamadığını söylerken, "Evet onaylıyorum" diyenlerin oranı ise yüzde 44,5 çıktı. Yüzde 3,8'lik kesim ise "Fikrim/cevabım yok" yanıtını verdi.
Öte yandan AKP ve MHP seçmenine bakıldığında, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylamayanlarda artış olduğu görülüyor.


http://www.krttv.com.tr/gundem/sonanketaciklandierdoganbuyuksokh74231.html
Yeni Türkiye'nin rezilliğini özetleyen en güzel video !2934 izlenme
Tacizden ceza alan AKP'li başkan istifa etti!221 izlenme
Rekor üstüne rekor kıran dolar ve çöken ekonominin sorumlusu kim ?1716 izlenme
Bakan Tunç'tan Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında açıklama43 izlenme
Benzin ve motorine gece yarısından itibaren zam!427 izlenme
Memurlar, emekliler ve işçiler için beklenen zam: Hangi maaş ne kadar artacak?33 izlenme
Instagram Ali Erbaş'ın paylaşımlarını kaldırdı21 izlenme
Alevilerin kutsalına alçak saldırılar: "Bu basit bir eylem değil"8 izlenme