İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, göreve gelmesiyle birlikte yönetim kadrosunda değişim başladı. Bakırköy Belediyesi'nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Nurcan Alan, İBB'nin yeni İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı oldu. Daha önce bu görevde Ferrah Şarman bulunuyordu. Özel Kalem Müdürlüğü'ne de Yavuz Saltık getirildi.
PEŞ PEŞE İSTİFA ETMİŞLERDİ
Ekrem İmamoğlu'nun ilk mesai günü olan 28 Haziran'da İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan ortak bir açıklama yaparak kendi istekleri ile görevlerini bıraktıklarını duyurmuşlardı. Metro İstanbul A.Ş Genel Müdürü Kasım Kutlu ile “Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı olarak kabul etmiyorum” diyen İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu da görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.
ATAMALAR DEVAM EDİYOR
İmamoğlu bu istifaların ardından İBB Genel Sekreterliği'ne vekaleten 2014 yılından beri Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Çakılcıoğlu'nu atamıştı. İmamoğlu Yavuz Erkut ve Murat Ongun'u da başkan danışmanı olarak görevlendirmişti. İmamoğlu, katıldığı bir TV programında yaptığı açıklamada eski TÜPRAŞ Genel Müdürü olan Yavuz Erkut'un asaleten İBB Genel Sekreteri olarak atanacağını, bakanlık onayı, güvenlik soruşturması ve diğer prosedürlerin devam ettiğini açıkladı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ibbdegorevdegisimidevamediyor5209713/
AkP'li Belediyenin 263 Milyon TL borcu çıktı!307 izlenme
10 bin fabrika kepenk indirdi29 izlenme
İnce açıklama yaparken tweet attı! "Açıklamanın arkasındayım"298 izlenme
AKP'nin kalesinde bayat ekmeğe de zam geldi! Taze ekmeğin zam oranını 2'ye katladı41 izlenme
Barış Pehlivan: "Tacizcilere ve tecavüzcülere öncelik verilen yasadan hakkım gereği faydalanmak istiyorum"36 izlenme
Bursa'da, engelli Necla D. (47), tekerlekli sandalyesiyle 2 özel halk otobüsüne alınmadı !298 izlenme
Atilla Yeşilada ekonomide yaklaşan büyük tehlikeyi açıkladı: "O zaman Türkiye'de oyun biter" diyerek uyardı47 izlenme
Akın Gürlek makam odasından video paylaştı, vaatlerini anlattı33 izlenme
Fetullah Gülen'e 'sana ihtiyacımız var' çağrısı yapan isme üst düzey görev!
Macron’dan Türkiye’ye: Erdoğan’ın Türkiyesi Atatürk Türkiyesi değil
Sabaha kadar İstanbul metrolarında 100. yıl marşı 'Parla' yankılandı! "Duysun cihan, duysun biriz. Duysun, bizim bu gök, deniz"
'Türkiye'de cezaevine girenlerin sayısı 10 yılda yüzde 89 arttı'