Bir dönem Eyüp Sultan Camii'nin önünde "Cumhurbaşkanımıza dua edin" diyerek bin adet Kuranı Kerim dağıtan yönetmen Murat Uygur’un, FETÖ lideri Fethullah Gülen’e ülkeye dönmesi için çağrı yaptığı tweeti ortaya çıktı. Üstelik Uygur’un Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak üst düzey görev yaptığı anlaşıldı.
Oda TV’nin haberine göre, Suriye'deki savaştan kaçışı konu alan “Kaçış” filminin yönetmeni Murat Uygur, 2014 yılında Kuranı Kerim dağıtımını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayır niyetiyle yaptığını söylemişti. Bu sırada vatandaşlardan “şov yapıyorsun” tepkisiyle karşılaşan Uygur o dönemde gündeme gelmişti.
Aynı isim yükselerek, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı görevini üstlendi. Uygur’un 2013’te attığı Gülen tweeti ise sosyal medyada gündem oldu.
"SANA İHTİYACIMIZ VAR"
Uygur o tweetinde FETÖ liderine çağrı yaparak, “Sayın Fethullah hoca efendimiz yeter artık özledik bu hasretlikten bitsin ülkene geri dön sana ihtiyacımız var hoca efendimiz” diye yazmıştı.
Twitter hesabını halen aktif şekilde kullanan Uygur’un bu paylaşımını silmemesi ise dikkat çekti.
https://abcgazetesi.com/fetullahgulenesanaihtiyacimizvarcagrisiyapanismeustduzeygorev363196
Elektrik dağıtım şirketlerinden büyük zam çağrısı37 izlenme
Cumhuriyet döneminde kuruldu, AKP iktidarı sattı!146 izlenme
Gökçeklerin kayıtlara "Kerpiç ev" diye geçen 300 milyonluk sarayı ortaya çıktı17 izlenme
Maliye vatandaşın tepesine çöktü24 izlenme
Menzil cemaatinin tövbe seansından skandal görüntüler!47 izlenme
Fed'den 28 yılın en sert faiz yükselişi40 izlenme
Beş yıl önce ölen vatandaşa seçmen kağıdı düzenlendi! CHP’li İlgezdi ‘Şimdiden bu seçimlerin şaibeli olduğu ortaya çıkmıştır’33 izlenme
Cumhur İttifakı’na Ankara şoku: AKP'den ve MHP'den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler!56 izlenme
Sigarayı turiste 4 Euro’ya Türk'e 52 TL’ye satmaya kalkan uyanık esnaf kameraya böyle yakalandı
Kıyafete para yetişmiyor: Yurttaş ikinci ele mahkum!
OYAK üyeleri sordu: 175 milyon lira deprem yardımı nerede?
TİHEK'ten çifte standart karar: İBB'ye gelince ceza, Boğaziçi Üniversitesi'ne gelince 'ihlal yok'