Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tip koronavirüs salgınının İstanbul'daki seyrinin konuşulduğu bir toplantı düzenlendiğini açıkladı. Birçok isimin yer aldığı toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olmaması tepki toplarken İmamoğlu'nun toplantıyı sosyal medyadan öğrendiği açıklandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, bakan yardımcıları, İl Sağlık Müdürü, saha koordinatörleri ve başhekimlerimizle birlikte, yeni tip koronavirüs salgınının İstanbul'daki seyrine dair bir toplantı yaptıklarını açıkladı. Söz konusu toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olmaması ise dikkat çekti. T24'te yer alan habere göre İBB yetkilileri, söz konusu toplantıya, İmamoğlu'nun davet edilmediğini söyledi. İmamoğlu'nun toplantıdan haberinin olmadığı ve Koca'nın sosyal medya paylaşımından öğrendiği belirtildi.
Söz konusu toplantıya İmamoğlu'nun çağrılmamasına Cumhuriyet Halk Partisi'nden de tepki geldi. CHP'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada bunun bir skandal olduğu belirtildi. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "İstanbul’da vaka sayısının Türkiye genelinin %40’ına ulaştığı resmen açıklanırken, alınacak tedbirle ilgili yapılan toplantıya İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun çağırılmaması skandaldır. Ülkeyi yönetemedikleri gibi herhangi bir krizi de yönetemediklerinin ispatıdır."
AKP’de sular durulmuyor! Eski vekil de saf değiştirdi!185 izlenme
Diyanet, vitrinine Atatürk düşmanı FETÖ destekçisini koydu!134 izlenme
İktidar yandaşı Cem Küçük asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı98 izlenme
İkizköylü kadınlardan Pakdemirli'ye yanıt: "Dalga geçer gibi bir de mesaj gönderme ya!"37 izlenme
Mansur Yavaş’tan belediye çalışanlarına yüzde 70 zam açıklamas40 izlenme
Kiev Büyükelçiliği'nden Türklere flaş çağrı!42 izlenme
İsmail Arı cezaevindeki görüşmeyi anlattı: "Kılıçdaroğlu, hakkındaki eleştirilere kahkaha atarak 'Umurumda değil hiç okumuyorum' dedi"18 izlenme
İmamoğlu’ndan hükümete bir çağrı daha326 izlenme
İBB Meclisi’ndeki Kanal İstanbul tartışmasında AKP’den tarihi ‘rant’ itirafı!
ESO Başkanı Elieyioğlu: 'Zamlar derhal geri alınmalı'
Validebağ Korusu'nda yapılacak ‘Millet Bahçesi Projesi’nin iptal kararı onandı
İster inanın ister inanmayın: Egemen Bağış'a bakın ne ödülü verildi?