TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kayseri Valiliği tarafından organize edilen resepsiyona katıldı.
Resepsiyonda kırmızı beyaz renkte tek katlı bir pasta kesildi. AKP’li Hulusi Akar, kılıçla kesilen pastayı küçük bir çocuğa yedirdi. O anlar çevredekiler tarafından endişeli gözlerle izlendi.
Akar’ın küçük çocuğa kılıçla pasta yedirdiği anlar sosyal medyada gündem olurken resepsiyona ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Sözcü
İktidar özel hastanelere kıyamadı! Özel hastaneler Covid-19 ücreti almaya devam edecek!
Kırşehir’de büyük ayıp! Atatürk büstü boş araziye atıldı!
Jet Fadıl'a adliye koridorunda dayak!
Ulaştırma Bakanı itiraf etti ! Bakanlıkta 9 üst düzey bürokrat 'çift maaş' alıyor !
Elektrik şirketine ceza hangi kapsamda kesildi?
İmamoğlu savaş uçakları için Almanya'ya seslendi: "Türkiye Erdoğan'dan ibaret değildir"
TL için korkutan senaryo! Commerzbank İmamoğlu'nun tutuklanmasına işaret etti: Risk var!
Akit yazarı AKP'lileri kaleme aldı: İşi gücü rant ve akçe olan karı-kız peşinde koşan asalaklar...
Ekrem İmamoğlu'ndan sonra bir CHP'li ismin daha hesabına inceleme
Okul bahçesinde öpüşen çocuğa 4.5 yıl hapis, görüntüyü çekene beraat!
İtibardan tasarruf etmiyorlar, ihaleyi de AKP'li adaya veriyorlar: 122 milyonluk ihale AKP’li adaya verildi!
Bilim Kurulu üyesinden korkutan sözler! "Ümit ediyorum ki bu sayılarla geçiştiririz ama…"
Bakan da katıldı… İBB’ye saldıran Aktroller 2016 yılını unuttu!
Bahçeli'nin Öcalan açıklaması sonrası Celal Şengör: "PKK'yı hiçbir zaman Öcalan yönetmedi, PKK'yı idare eden ABD. O yüzden ondan barış beklemek saçmalıktır"