Geçtiğimiz yıllarda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükseköğrenim diplomasının bulunmadığı, hatta lise diplomasının da yükseköğrenim görmeye uygun olmadığı yönünde birçok girişimde bulunan Halkın Kurtuluş Partisi, son olarak da Erdoğan’ın mezun olduğu iddia edilen Eyüp Lisesi’nden talep ettikleri diplomanın kendilerine verilmemesi üzerine sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmuş, daha sonra da Tayyip Erdoğan’ın yükseköğrenim diplomasını aldığı iddia edilen Marmara Üniversitesi’nden Erdoğan’ın diplomasını talep etmişti.

Bu girişimler gündemdeki yerini korurken bugün, HKP İstanbul ve İzmir İl Örgütlerinin binalarına “Soru Bir: Diploma Nerede?” yazılı pankartlar asıldı.
Pankartlarla ilgili HKP’nin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, “İstanbul ve İzmir İl Örgütlerimize yeni pankartlarımızı astık... 2002'den beri söylüyoruz: Bu AKP’giller, bu Kaçak Saray Taifesi kanuni, meşru bir siyasi parti değildir! Bunlar, Ortaçağcı ve de çıkar amaçlı bir suç örgütüdür! Peşlerini bırakmayacağız! #DiplomaNerede” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de sadece Siirt'te yetişen bıttımın kilosu 800 liradan satılıyor21 izlenme
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adaylığı ve diğer birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.23 izlenme
ÇAYKUR'u özelleştirmek için bir AKP'li belediye başkanı görevlendirildi!56 izlenme
Atama bekleyen öğretmenlerden tabutlu eylem26 izlenme
BAE kumarhaneleri yasallaştırmaya hazırlanıyor: Türkiye'ye haram para mı gelecek?25 izlenme
Şahsım ülkesinde şahsa özel ilanlar!77 izlenme
İstinaf Sinan Ateş davasındaki cezalarla ilgili kararını verdi19 izlenme
Üç çocuk küfürler savurarak Atatürk büstüne çöp kovası fırlattı! Çocukları bu hale kim getirdi?42 izlenme
Atatürk’e hakaret eden öğretmen tutuklandı!
Mahfi Eğilmez yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı: 'Ne siz sorun ne ben söyleyeyim'
CHP'li İnan Güney, yılbaşı süslemelerini eleştiren AKP’lilere arşivden faturayı çıkardı 760 Bin lirayı sordu! “Madem Noel kötü, bu harcama neden yapıldı?”
Atatürk, borç almadan Türkiye’yi 2 kat büyüttü