HKP Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, Flash Haber kanalında Betül Begümhan Aydoğan’ın konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamanında kullandığı “iki ayyaş” sözüne sert eleştirilerde bulunan Ankut, "Ne diyor biri? "İki ayyaş." Ulan tırnağı olamazsın sen onun. Sen nesin?" ifadelerinde bulundu.
Gazeteci Betül Begümhan Aydoğan’ın Haberdar adlı programına konuk olan Ankut, hakkında 32 yıl hapis istenmesine rağmen sert sözlerine devam edip Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Ulan tırnağı olamazsın sen onun. Sen nesin?" şeklinde konuştu.
NURULLAH EFE ANKUT’UN İFADELERİ:
İşte Mustafa Kemal adlı bir komutan çıktı. Mavi gözlü, sarı saçlı bir komutan çıktı. “Geldikleri gibi giderler”, dedi. “Ordu yok”, dediler. “Kurulur”, dedi. “Para yok”, dediler. “Bulunur”, dedi. Osmanlı’nın küllerinden Modern Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurdu. Bize bu emaneti bıraktı. Şimdi biz bunu savunuyoruz. İktidardakiler buna namussuzca saldırıyorlar. Her gün bir saldırı var. Ne diyor biri? “İki ayyaş.” Ulan tırnağı olamazsın sen onun. Sen nesin? Din alıp satmaktan, insanları Allah’la aldatmaktan başka ne marifetin var senin! Hırsızlıktan, yolsuzluktan başka ne marifetin var senin! Biz bunlara isyan ediyoruz!
“İKİ AYYAŞ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlık görevini yürüttüğü Mayıs 2013’te, içki yasaklarıyla ilgili konuştuğu TBMM Grup Toplantısı’nda “İki tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyor da dinin emrettiği bir yasa, sizin için neden reddedilmesi gerekiyor” demişti.
Yeniçağ
Sezen Aksu'dan Ayşe Barım ve Murat Çalık çağrısı: Sağlığı ve hayatı sizin yükümlülüğünüzdür
Saray yalanladı ama listeler dolaşıma girdi: "Sahte diplomalı akademisyenleri açıklayın"
Bakan'ın soru önergesine yanıtı: 2021'de 2 milyon 970 bin abonenin elektriği kesildi
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Hortumculuk konusunda kimse eline su dökemez"
AKP'li belediyeden 300 bin liraya 'saltanat kayığı'
Yılmaz Özdil kura dikkat çekti: 'Milyar dolarlar hortumlanıyor'
Meral Akşener'den hodri meydan! 'Yavşak yavşak konuşanlara provokasyon yaptırabilirsiniz, sizden korkan sizin gibi olsun!'
Elektrik zammına protestolar sürüyor! 'Beşli çetenin tarafında olanlara yazıklar olsun'
Her şey ateş pahası: Gıda fiyatları el yakıyor!
AKP'yi zora sokacak bir reklam filmi daha! Sosyal medyayı sallayan ikiyüzlü 'rakı ve şarap' sahneleri!