Home
23 Şubat 2022 ( 112 izlenme )
Reklamlar

Hırsızlık yaptığı görüntüler ortaya çıkan gazeteci Metin Özkan kovuldu!


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı, gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para çaldığı görüntüler gündemi sarstı. KRT TV, Özkan'ın hırsızlık arşivini açmış, daha önce de yüzük çaldığına dair mahkeme tutanaklarını yayınlamıştı. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Özkan, kendisini 'montaj' diyerek savunmuştu. Özkan'a ilk cezayı çalıştığı TV100 kesti. Özkan'ın TV100'den kovulduğu öğrenildi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Metin Özkan, İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff restoranında Aralık 2021’de, Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para aldı öne sürülen görüntülerle gündeme gelmişti.

Özkan, hırsızlık görüntülerinin saniye saniye sosyal medyada yayılmasının ardından görüntüler için "montaj" diyerek kamera kayıtlarını yalanlamıştı.

TV100'DEN KOVULDU

Aynı zamanda tv100'de yayınlanan, moderatörlüğünü Erdoğan Aktaş'ın yaptığı "Sağlı Sollu" adlı programda yorumculuk yapan Özkan'la ilgili flaş bir karar alındı. Kanal yönetimi, Özkan'ı Sağlı Sollu programından ve tv100'den kovdu. 

(Medyaradar)

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son anket Saray İttifakı'ndaki erimeyi gözler önüne serdi! İşte sonuçlar Bu detay çok konuşulacak: 'Yenidoğan Çetesi'nde Adnan Oktar izi! Fiyatlar vatandaşa illallah ettirdi, genç kız pahalılığın normalleşmesine böyle isyan etti: "5 bin TL ile sadece 5 parça ürün alınabiliyor" Erdoğan'ın elini öpmeyen çocuğa attığı şaka yollu tokat gündem oldu