Olay, 12 Ağustos Cumartesi günü Fatih’te bulunan Mahmut Paşa Camii’nde meydana geldi. İddialara göre, caminin içerisine giren bir şüpheli, etrafı kolaçan ettikten sonra uyuyan bir kişi olduğunu fark etti.

Askılıkta duran imam cübbesini giyerek uyuyan adamın yanına gitti. Adamın cebinden halıya düşen cep telefonunu önce ayağıyla kendine yaklaştırdı. Daha sonra eğilerek telefonu aldı. Giydiği cübbeyi çıkaran şüpheli çaldığı cep telefonuyla birlikte camiden çıkarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık anları camide bulunan güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin caminin içerisinde gezdiği, imam cübbesini giydikten sonra hırsızlık yaptığı anlar görülüyor.
Yeniçağ
Kendisini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı, Düzce'deki evinde beraberindekilerle birlikte Noel'i kutladı
Son seçim anketine göre ‘Cumhur İttifakı’ oy kaybediyor!
İstanbul'a kar ne zaman yağacak?
Bizi çok kıskanan batı 'suyu emen asfalt' yapmış !
AOÇ'nin adının 'Beştepe Millet Ormanı' olarak değiştirilmek istenmesine suç duyurusu!
Emekli vatandaş gözyaşlarını tutamadı: “Dün 14 bin lira maaşımı aldım. 10 bin lira ev kiramı, suyumu, elektriğimi verdim. Ben ne yiyeceğim, ne içeceğim?”
Çiftçiler açıklama bekliyor: Ukrayna mısırını ne amaçla, kim getirdi?
Çok tartışılan 'Ötenazi Yasası' için flaş gelişme: Bir madde daha kabul edildi!
Gaziantep'te dün defnedilen kişi sayısı belli oldu! AKP'li belediyeden jet 5 bin kişilik mezar ihalesi!
Vatandaş yağmur gibi zamlar yüzünden aracını park etti!
Makas açıldı: Üreticideki ürünle markette ürünün farkı yüzde 338’e çıktı!
45 dakikalık uçuş neden 1.5 saate çıktı?
Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı teslim oldu!
15 Temmuz davasında Erdoğan'ın eski başyaveri konuştu ortalık karıştı: "Hulusi Akar, Erdoğan için 'münafık' dedi"