AKP'ye yakınlığı ile bilinen Pelikancı Hilal Kaplan, bugün kaleme aldığı yazıda Boğaziçili öğrencileri hedef aldı. Kaplan yazısında bir dönüşümün olduğu için "sancılarının yaşandığını iddia ederken, eylemlere destek veren dindar öğrencileri de hedef aldı.
"Boğaziçi oligarşisi yıkılacak; yerine çoğulcu, demokratik ve ABD Konsolosluğu'na kırmızı hatla bağlı olmayan 'buralı' bir yapı kurulacak" diyen Kapalan, yaşanan olayları, "Bu dönüşümün sancılarını yaşıyoruz" şeklinde yorumladı.
DESTEK VEREN SİYASİLERE HAKARET
Kaplan, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek veren siyasilere de hakaret etti. Destek veren siyasilere, "İzzetlerini üçbeş oya pazara çıkardılar" diyen Kaplan'ın yazısındaki o bölüm şöyle:
"Anamuhalefetten de çelişkili sözler sâdır oldu: CHP'li Faik Öztrak, "Bu alçak provokasyonu kınıyoruz" diye açıklama yaparken, dengeyi sağlamak için CHP'li Özgür Özel de "Yaşam biçimlerini paylaşmasam da" notunu düşerek rektör karşıtı eşcinsel harekete desteklerini bildirdi.
Sözde "muhafazakâr" Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu ise mevzuyu yine hükümete bağladı ve Kâbe'yi aşağılayanları değil, "Ergen eylemini, suni gündem yapıyorlar" diyerek iktidarı suçladı.
Diğer parti üyeleri de yapılanın demokratik bir hak olduğunu savundu. Anlayacağınız bir CHP'li Öztrak kadar bile olamadılar. İzzetlerini üçbeş oya pazara çıkardılar."
“Harp Okulu’nda, ‘Çanakkale mi destan, 15 Temmuz mu’ sorusuna ‘Çanakkale’ diyen öğrenci elendi”160 izlenme
Beceriksizliğin ödülü 8 milyar TL! İhale, yolu tamamlayamayan müteahhide verildi!14 izlenme
Bakan Çavuşoğlu 'babam çoban bulamıyor, hepsini gönderemeyiz' diyordu, çobanlık yapan kaçak Afgan katliam yaptı!126 izlenme
İşte AKP'nin muhteşem sağlık reformu 'Tek Ayak Üzerinde' sıra beklemek !308 izlenme
Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftinin de mal varlıklarına el konuldu! İşte suçlamalar48 izlenme
Dünya devi temizlik markası Türkiye'den çekiliyor48 izlenme
Muhalif belediyelere 'reform' kelepçesi! Belediyeler nakit sıkıntısına düşecek, yoksula yardım yapamayacak!78 izlenme
Türkiye'nin önde gelen mobilya deviydi, artık sadece adı bilinecek: "İflas etti"36 izlenme
Kültür Bakanı'nın eşi Pervin Ersoy, polise şemsiye tutturup çantasını taşıttı!
Mustafa Kemal’in Kırklareli’nde kurduğu fabrika satılıyor!
Un fiyatları üç katına çıktı, fırınlar kapanmanın eşiğinde!
1 yıllık fiyat artışı milleti perişan etti: İşte 'doğal kazığın' faturası!