'Her şey çok güzel olacak' sloganının mimarı Berkay Gezgin de il binasından yaka paça çıkarıldı

16 izlenme 11 Eylül 2025
Reklamlar

'Her şey çok güzel olacak' sloganının mimarı olarak bilinen Berkay Gezgin de CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan polis eşliğinde binadan çıkarıldı.



16 Haziran 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü ilçesinde düzenlenen mitinginde, "Her şey çok güzel olacak Ekrem abi" sözüyle hafızalara kazınan ve söz konusu sloganın mimarı olarak bilinen Berkay Gezgin, mahkeme kararıyla Gürsel Tekin'in kayyım olarak atandığı İstanbul İl Başkanlığı'ndan çıkarıldı.

Gezgin'in polis eşliğinde il başkanlığından çıkarıldığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akaryakıt istasyonlarından büyük zarar! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı: 61kişiye dava, bazı kamu görevlilerine kara para soruşturması Babasının yerine oy kullanan seçmeni engelleyen avukata AKP’liler saldırdı! Kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorlar!