Siyasette “erken seçim” tartışmaları devam ederken, Devlet Malzeme Ofisi, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) ihtiyacı olan filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı için ihale sürecini başlattı.
Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, Devlet Malzeme Ofisi, Yüksek Seçim Kurulu’nun ihtiyacı 2 kalem filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı almak için ilan yayımladı. İlanın son teklif tarihi 21 Ekim 2024 olarak belirlenirken, teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda 30 Mayıs 2025 tarihine kadar geçerli geçici teminat TL cinsinden verilecek. Bu alım Kamu İhale Yasası’nın 22. maddesine göre “doğrudan temin” yoluyla yapılacak.
Devlet Malzeme Ofisi’nin sitesinde yer alan duyuruda da alınacak malzemeler sıralandı. Buna göre toplam 4 bin ton filigranlı oy pusulası kâğıdı, bin ton da filigranlı oy zarfı kâğıdı alınacak. Alınacak toplam miktar 5 bin ton. Teslim süresi ise 8 ay.
Kaynak: Cumhuriyet
Tele1
Yunanistan’dan korkutucu anket! Türkiye’yi AB’de istemiyoruz, savaşa girebiliriz!413 izlenme
Küçük Müslüme’nin mezar taşı yürekleri dağladı56 izlenme
Ekvador'da rotası Türkiye olan gemide muz konteynerleri içinde 189 bin 620 doz kokain ele geçirildi!47 izlenme
İran, İsrail'e yaptıkları misillemeyi duyurdu: "İsrail’de petrol rafinerisi vurduk"19 izlenme
Aktrol Abdurrahman Uzun'dan 'yargıya müdahale' itirafı ! Tahliyeleri böyle önlemişler !335 izlenme
Eskişehir'de saldırıya uğrayan yeni yıl pazarına vatandaşlar akın etti29 izlenme
İBB’de bir ilk daha! İETT kadın şoförler alacak91 izlenme
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 'Yabancı uyrukluların su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacak!'64 izlenme