Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, saat 05.32'de merkez üssü Hatay'ın Kırıkhan ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerin 8.28 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, kent merkezinde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.
BAKAN YERLİKAYA: TARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
AFAD'DAN AÇIKLAMA
Deprem sonrası ilk resmi açıklama Hatay AFAD'dan geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı duyuruldu.
ntv.com.tr
Bu da oldu! AKP’li belediyeden ‘taksitli’ satış
Mucize ilaç… Çin koronavirüsü dört günde yenen ilacın ismini açıkladı
AKP'den Maçoğlu’nun ziyaret ettiği belediyelere işçi göndermeme kararı!
Yapay Zeka ile Kalp Krizinin Önüne Geçilebilecek
AKP'nin kalesinde esnaf tepkisi! "Hani bizi ezdirmeyecekti"
Muhalif isimler için ölüm listesi oluşturuldu!
İmamoğlu ile fotoğraf çektirdi, AKP’li belediye SMS ile işten attı!
Yeni havalimanındaki maliyete kimse bu açıdan bakmamıştı! Yıllık 120 milyon dolar kimin cebine girecek?
AKP’li vatandaş sokak röportajında isyan etti 'AKP üyesiyim, şimdi nefret ediyorum'
Sandıklara abluka
Kılavuz kaptan Saim Oğuzülgen anlattı: Kanal İstanbul ve Montrö ilişkisinin gerçeği ne?
Köfteci Yusuf skandalında ikinci perde! İade isteyenler parasını nasıl alacak?
Diyanet İşleri Başkanlığı, TV denetleyecek!
Albayrak’ın yıllık 360 milyona kiraladığı arazi 21 milyon TL’ye Torunlar’a satıldı