Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dün akşam Hatay’da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerde hasar gören Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nin tahliye edilmesine karar verilmişti.
Hastane kolonlarının Hatay'da gerçekleşen 6,4 şiddetindeki depremin ardından zarar gördüğü belirtilmişti.
soL'da yer alan habere göre, mevcut hastaların tahliye edildiği hastanede bazı hastaların ise henüz nereye nakledileceği konusunda belirsizlik devam ediyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hastane bahçesine 6 adet taziye çadırı kurmuş durumda. Kurulan çadırlarda dışarıdaki hasta ve hasta yakınları için su ve yemek dağıtımı yapılacağı belirtilirken Toros Mahallesi Semt Evi gönüllüleri tarafından dışarıda bekleyen hastalara battaniye dağıtıldı.
Doktorlar ağır hastalarla belediyenin açtığı çadırlarda ilgilenirken bazı hastaların da evlerine gönderildiği ifade edildi. Bazı hastaların ise henüz nereye nakledileceği belirsizliğini korurken hasta yakınları duruma tepki gösterdi.
Gerçek Gündem
Tarikat şeyhlerinin mal mülk hırsı haciz savaşına kadar gitti6 izlenme
Saray müteahhitlerine 25 yıllık yeni kıyak!180 izlenme
Bakanlıktan ithal et sorusuna yanıtsız yanıt! ‘Bakanlık et baronlarını sır gibi saklıyor’ iddiası27 izlenme
Fatih Altaylı’dan olay Mahir Polat sözleri: “Bu adam, Mahir Polat AKP’li olsaydı, şeref madalyası takılırdı. Türkiye’de adalet varsa, yalvarıyorum bu adamı serbest bırakın”27 izlenme
Hollanda'nın aşırı sağcı siyasetçisi Wilders'dan Erdoğan'a Türkçe soru: "Göçmenleri ne zaman ülkelerine göndereceksiniz?"27 izlenme
Kapatılan Başbakanlık’a ait binaların akıbeti gizleniyor!170 izlenme
ABD uyardı "Türkiye’de Covid-19 uyarı seviyesi 3’e çıktı, Türkiye'ye gitmeyin!"68 izlenme
Milli "Çiftlik" Bakanlığı!123 izlenme