Hatay'da meydana gelen deprem ve gökyüzüne yükselen ışık bir aracın kamerasına yansıdı

64 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar

Hatay'da meydana gelen deprem bir aracın kamerasına yansıdı. Deprem anında, bir vatandaşın "Çok kötü deprem oluyor" dediği duyuldu.


Hatay’ın Defne ilçesinde saat 20.04’te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07’de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Depremlerin birçok ilde etkili şekilde hissedildiği öğrenilirken, hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların olduğu açıklandı.

Yaşanan deprem bir aracın kamerasına yansıdı. Deprem anında bir vatandaşın “Çok kötü deprem oluyor” dediği videoya yansıdı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski basın müşaviri 100 kilo uyuşturucuyla yakalandı, olay 15 gündür basından gizlendi! Çanakkale ruhuna saygısızlık! Kripto FETÖ'cü Fatih Tezcan iftiralarına devam ediyor ! 'Kur'an'a yemin ederim ki vallahi, billahi, tallahi Fetullah Gülen Kemalist'tir. 15 Yaşından beri Kemalist'tir' AKP'nin dokunduğu batıyor: ÇAYKUR'da dev zarar!