Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, tutuklanmasının ardından yaptığı açıklamada, ortada delil ya da hukuki bir gerekçe olmadığını vurguladı.
Bakı ve tehditlere boyun eğmedikleri için tutuklandıklarına dikkat çeken Mutlu, sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:
"30 yıl sonra Bayrampaşa’yı hizmetle buluşturduğumuz için, ben ve yol arkadaşlarım hukuksuz bir şekilde tutuklandık. Ortada ne somut bir delil ne de geçerli bir hukuki gerekçe vardır.
Tek suçumuz; baskılara ve tehditlere boyun eğmemek, doğrularımızdan vazgeçmemektir. İlkelerimizden, duruşumuzdan, tavrımızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız.
Boyun eğmeyeceğiz! Sevgili Bayrampaşalı komşularım, bizler her koşulda Bayrampaşa için doğruları savunmaya, sizler için dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.
Ve bilinmenizi isterim ki; bu karanlık günler elbet geçecek, Bayrampaşa’da da, İstanbul’da da, Türkiye’de güneş yeniden doğacak!"
2020’de günde beş lokanta kapandı!50 izlenme
30 bin kişi bekleniyordu: AKP’nin Gazze belgeselini sadece 53 kişi izledi10 izlenme
Sedat Peker'in ifşaatları ile gündeme gelmişti, Bakanlık kritik soruya yanıt verdi: SADAT hakkında bilgileri yokmuş!41 izlenme
AKP’li belediye hafızlık yarışmasına 1,5 milyon TL harcamış!31 izlenme
İşte Türkiye gerçeği! Vatandaşlar pazarlardan artan çürük meyve ve sebze toplayarak karın doyuruyorlar!120 izlenme
İnce'nin hedefinde olan o komutan da terfi etti!134 izlenme
Karşılıksız çek tutarı Ocak'ta yüzde 93 arttı!73 izlenme
Vatandaşlar tepkili: ‘Pahalılığın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan!’33 izlenme