Türk Telekom'un, 2005 yılındaki özelleştirilmesi Meclis'te tartışıldı. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Asrın yolsuzluğu ile halk 30 milyar dolar soyuldu. Saad Hariri, bu milletten aldığı paraları Güney Afrikalı bikini mankeni Candice Van der Merwe'ye yedirdi'' dedi.

Aykut Erdoğdu
Telekom'u alan Hariri ailesi üyelerinden Saad Hariri'nin Seyşel adalarında tanıştığı manken Merwe'ye 16 milyon dolar verdiği mahkeme kayıtları ile ortaya çıkmış, ünlü mankenin de 10 milyon dolara okyanus manzaralı bir villa satın aldığı belirlenmişti. Erdoğdu şunları söyledi: “2005 yılında Telekom yok fiyatına ve yüzde 55'i 6,5 milyar dolara Hariri ailesi ile Saad Hariri'ye satıldı. Saad Hariri, bu milletten aldığı paraları Güney Afrikalı bikini mankeni Candice Merwe'ye 16 milyon dolar nakit, 10 milyon dolar da gayrimenkul olarak yedirdi. Telekom'u 6,5 milyar dolara sattık; 4,5 milyar dolarını bankalarımızdan kredi kullandılar. Kredisini, satın alınmasını bankalar ödedi. Telekom'dan 12,5 milyar dolar para çekildi.'' Önerge üzerine konuşan AKP Kars Milletvekili ve Ulaştırma eski Bakanı Ahmet Arslan ise Telekom özelleştirmesini savundu.

Sözcü
Gördüğü rüyanın ardından tarlasında kuyu açtırmış, 1 milyar dolar petrol bulunmuştu.36 izlenme
AKP’li başkan adayı, vaatler sıralayıp Afganlardan oy istedi: "Danışmanlık vereceğiz, tüm Afganlar belediyede temsil edilecek"35 izlenme
Hakan Fidan sözleri çok konuşulmuştu, AKP'li Ensarioğlu geri adım attı: "Şahsına yönelik değildi"23 izlenme
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısından bomba iddia ! 'Elazığ'da Erdoğan gelecek diye cenazeyi beklettiler !'91 izlenme
Mahfi Eğilmez AKP’ye kaybettiren 8 maddeyi açıkladı36 izlenme
Panathinaikos’tan Samet Akaydın'a Atatürk cezası! 19 Mayıs paylaşımı sebebiyle kadro dışı kaldı33 izlenme
Pazarda esnaf da emekli de dertli! Her şey ateş pahası: ‘80 liraya meyve mi olur? Elmanın tadına bile bakamıyoruz’19 izlenme
AKP'nin skandal ismi Ramazan Can hakimlik mülakatında başkanmış!30 izlenme
Lokantada yemek yedi: 'Hesaplar İmamoğlu'ndan' deyip para almadılar
Eminönü'nde bedava tuvalet arayan emekliler konuştu: "Gerçeği görsünler, emekli bedava tuvalet arıyor. Ayıptır. Kendileri yiyor, uçaklar bedava, yemekler Meclis'te gırla gidiyor. Yiyin babam yiyin"
Rizeli hemşehrileri besteledi! Erdoğan'ı çılgına çevirecek şarkı
İstanbul’a yurtiçinden girmek yasak, Katar’dan serbest!