Türk Telekom’un yandaş sendika üyelerine avantajlar sağlayıp indirimli tarife uygulaması, vatandaşı isyan ettirdi. Yüzde 15’i halka açılan Telekom hisselerinin yüzde 60’ı Varlık Fonu, yüzde 25’i de Hazine-Maliye Bakanlığı’nda bulunuyor.

- Vatandaş: Madem bu fiyata hizmet verilebiliyor, neden bize fahiş fiyat uygulanıyor? İndirim herkes için geçerli olsun.
- Aynı iş kolunda bulunan muhalif Büro İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi: Telekom belli bir kesimi kayırıyor. İşçi memur emekli, öğrenci herkes bu tarifeden yararlansın, sade vatandaş yolunacak kaz mı?
- CHP Genel Başkan yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz: Telekom ayrımcılık yapıyor, indirim uyguladığı 2 sendika da iktidar yanlısı. Bunun adı sınırsız yandaş pakettir. Onlara uygulanan indirimin parası vatandaşa yükleniyor.
- İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez: Bir zamanlar Hariri’ye peşkeş çektikleri Telekom’u şimdi de yandaşlar üzerinden soyuyorlar. İndirimi Anadolu’nun ücra köylerindeki garip gureba ailelerin çocuklarına versenize.
İndirim uygulanan Büro Memur Sen yönetimince yapılan açıklamada da ‘’Söz konusu indirim anlaşması, sadece Türk Telekom ile sendikamız arasında olmamış, bizden önce Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro Sen ile de aynı şartlarda yapılmıştır. İletişim şirketleri birçok kuruluşa indirimli tarife uygulamaktadır. Bu anlaşmaya üyelerimiz isteğe bağlı katılacaktır, hiçbir zorunluluk ve mecburiyet yoktur’’denildi.

Türkiye ve KKTC zorbalığa izin vermedi, BM kuvvetleri topraklardan temizlendi!
Erdoğan’ın onayladığı projenin kredisini AKP ve MHP reddetti, Mansur Yavaş çileden çıktı!
Bütçede rekor açık! Çarpıcı KKM detayı
Bakan Nebati'den EYT açıklaması
İsmailağa mensubu İsmail Hünerlice adlı şahıs: "Hz. Muhammed ile görüşmeye gittim. Hz. Ebubekir bana Huh yaptı dedi"
'Sivas Belediye Başkan Adayına vereceğiniz destek ruzi mahşerde (kıyamet günü) beraat belgeniz (kurtuluş) olacak' diyen AKP'li İsmet Yılmaz'a Şener Şen'in cevabı !
Hindistan’da meydana gelen heyelandan dehşet veren görüntüler
Cüneyt Özdemir'den 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili şoke eden iddia! “12 bebeğin ölümünden bahsediliyor. Ne yazık ki, benim gördüğüm kadarıyla sayı sadece 12 değil"
Araplar Türkiye’ye, Türkler Portekiz, Londra ve Barcelona’ya kaçıyor
AKP, Audi A6’dan Volkswagen Passat’a geçti!
Kardeşi 'Çocuklarım aç' diyerek kendini yakmıştı... Ağabeyden AKP’li Gökçen’e tepki
Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı operasyonu’ sonrası hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı 400’ü geçti
ODTÜ mezuniyet töreninde protesto: Rektör dakikalarca yuhalandı!
Milyonları ilgilendiriyor: Memur ve emekli zammında büyük kayıp!