Aralarında birçok sosyal medya fenomeni ve ünlülerin yer aldığı parti düzenlendi. Sokağa çıkma kısıtlamasında buluşan ekip, Büyükçekmece'deki Alkent Villaları'nda parti yapıp sabaha kadar eğlendi.
Grubun içerisinde Kaan Orkun, Ayşegül Çınar, Rana Büyük, Serkan Aydın, Melis Buse Betkayan, Esra Yurdusev ve Esra Balamir gibi blogger, influencer ve fenomenlerin bulunduğu ekip, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
Partide sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı görüldü. Görüntülerin paylaşıldığı partide gündüz saatlerinde DJ eşliğinde eğlenen grubun maske takmaması ve mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.
Çalgıcılar eşliğinde canlı müzik dinleyen grup, şarkıcı Ekin Uzunlar'ın söylediği şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin ardından TİP ve CHP'den eylem çağrısı23 izlenme
Eksi 4 derecede ucuz elma kuyruğu!45 izlenme
CHP’li üç vekilden 'uçan saray' için kanun teklifi!204 izlenme
Kahramanmaraş'ta deprem! AFAD büyüklüğü açıkladı7 izlenme
Binali Yıldırım'la protokol krizi mi yaşadılar? Murat Kurum, açılış törenindeki görüntülere açıklık getirdi39 izlenme
Instagram’ın erişime açılmasını lokma döktürerek kutladı29 izlenme
İstanbul'da riskli ilçelerde sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi?138 izlenme
İmamoğlu, Yaşanan sel sırasında nerede olduğunu açıkladı32 izlenme