Türkiye’in gündeminden düşmeyen olayın aktörü Erol Erkan, Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’ya konuştu.
Erkan, "Böyle bir şey mümkün mü? Benim de bir kızım var. O da benim kızım sayılır. Bu tür bir komploya nasıl alet oldu, şaşırdım doğrusu?" dedi.
Erol Erkan, açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:
"Bakın Toygun bey, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı sayın Mehmet Şimşek’in liderlik ettiği yeni ekonomi ekibinin kurulması ve kızımız Gaye Erkan’ın bu güçlü ekibe katılmasıyla CDS’ler oldukça düştü.
Türkiye’de ekonomi ortamına güven tazelendi. Bir başarı süreci yaşıyoruz. ABD’deki görüşmelerdeki başarılı hava da bunun göstergesiydi. Ancak birileri düğmeye bastı ne yazık ki. Yalan haberleri, sistematik olarak devreye aldılar… Bu süreç 5 Ocak ve öncesinde başladı. Merkez Bankası’nda çalışan, bugünkü dayak attığım söylenen Kübra adlı bir kadın çalışan, Başkan ile görüşmek istiyor. Ancak Başkan ABD’de olduğu için görüşemiyor. Annesi ve babası olarak bizimle görüşmek istiyor. Bize anlattıkları dehşet vericiydi.
Güya ben Kübra hanımı tokatlamışım. Güya ben bir kadın çalışanı tokatlamışım diyerek bankada dedikodu çıkarılacak ve haber yapılacakmış. WhatsApp mesajlarında da Kübra adlı çalışanın adını kullanarak bizlere iftira atılacağı, başkanın da bizler üzerinden yıpratılarak itibarının yerlere serileceği amaçlanmıştı. Akşam da kendisine teşekkür mesajı gönderdik.
Yaptığı tam anlamıyla iyi bir insanlık örneğiydi. Mesajlarda görebilirsiniz. Tarih 5 ve 6 Ocak. Kübra kızımız, sağ olsun Gaye Hanımla görüşmek için de bayağı çabalamış. Mesajlarda da belirtildiği gibi atılan iftiraya alet olmak istemiyor Kübra kızımız. Diyor ki “Ben kim olursa olsun iftiradan, kul hakkından korkarım. İnanıyorum ki er ya da geç, her şey ortaya çıkacak."
Gerçek Gündem
İBB'nin beş bin yeni taksi talebini reddettiren Serdar Yücel artık çift maaşlı!51 izlenme
Ekonomide yeni yol haritası: Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu; Kira fiyatları için yeni düzenleme mesajı17 izlenme
Yandaş Cem Küçük, hiç TCMB Başkanlığı yapmayan Mahfi Eğilmez'i TCMB Başkanı olarak ekonomiyi batırmakla suçladı!51 izlenme
Skandal! Tekirdağ AKP il başkanı kapı kapı dolaşıp karne dağıttı!103 izlenme
İmaoğlu Erdoğan'ın rüyasına savaş açtı! Vatandaşlar ‘Kanal İstanbul’a’ karşı ayakta, kuyruklar oluştu!69 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye 'öğrenci yurdu' tepkisi! Silivri'den Erdoğan'a seslendi20 izlenme
Narin'den kahreden haber: Mezarlıkta arandı113 izlenme
Cebindeki parayı söyleyip isyan etti: "1000 lirayla gelsen bile alamıyorsun. Dolmuyor kardeşim. Bıktık, gerçekten yaşamaktan bıktık"16 izlenme
Yeni araç enflasyonla mücadeleye engel olmamalı açıklaması
İşte Özgür Özel'in masasındaki anket! Silivri'deki İmamoğlu, Erdoğan'a fark attı
Başak Demirtaş faktörü nasıl etkiledi? İşte son İstanbul anketi
TRT’nin eli vatandaşın cüzdanından çıkmıyor: Hilal Kaplan'ın da olduğu yönetim kuruluna 3.4 milyon ödendi