Elektrik faturasına yansıtılan ‘okuma bedeli’ tepkilere neden oldu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla okuma bedeline tepki gösterdi.
Senarist Gani Müjde, sosyal medya platformu Twitter hesabından elektrik faturasında yer alan okuma bedelini eleştirdi ve paylaşımlarda bulundu.
Ünlü isim Müjde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “40 TL sayaç okuma bedeli olur mu ya? Bir oturuşta 13 ciltlik Tolstoy mu okuyorsun birader?” ifadelerini kullanarak tepkisini ortaya koydu.
Gani Müjde’nin bu paylaşımına takipçileri de destek verdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları kendilerine gelen büyük “okuma bedeli” örneklerini verirken kimileri de konuya Gani Müjde gibi yaklaştı.
İşte ünlü isim Gani Müjde’nin o paylaşımı ve takipçilerin tepkileri:




https://www.siyasetcafe.com/elektrikteokumabedelikazigi40lirayaneokuyorsunbirader45842h.htm
Barış Pınarı Harekâtı’nda bir acı haber daha!196 izlenme
Müjdat Gezen'den Erdoğan'a: Zannediyor ki bizim arkamızda kimse yok...953 izlenme
Mansur Yavaş'tan bağış kampanyaları hakkında açıklama83 izlenme
CHP'li Özkoç, 'Gara şehitleri' konuşması sırasında gülen Erdoğan'a tepkisini böyle gösterdi177 izlenme
Türkiye'de geçinmek için böbreğini satmak isteyenlerin sayısı organ bağışçılarını geçti!76 izlenme
Vatandaş isyan etti: ‘Bu kadar hükümet geldi, geçti böyle bir zam fırtınası hiçbir zaman için görülmedi…’54 izlenme
AKP'li milletvekilinin oğlu, babasının TBMM kartını sattı!70 izlenme
İmamoğlu kutuyu açtı, İçişleri Bakanlığı devreye girdi!98 izlenme