Şarkıcı Gülşen, 30 Nisan'da konser verdiği sırada İmam Hatiplilerle ilgili söylediği sözler nedeniyle önceki gün tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevine gönderilmişti
Hakan Ural, yapmış olduğu televizyon programında Gülşen’in tutuklanmasını savunan sözler söyledi
"İmam Hatipten mezun olanlar ya da İmam Hatipliler sapıktırı tartışıyorsa bu ülke biz bitmişiz" diyen Hakan Ural, ekrana Şahan Gökbakar'ın İmam Halil Konakçı'nın Cem Yılmaz'ı hedef almasının ardından yaptığı paylaşımı getirdi.

Hakan Ural, "Sen direkt insanların inançlarını aşağılıyorsun. Senin trend yapanlar sevdikleri için ya da sözlerin için yapmıyor. Sen maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için seni trend yapıyorlar. Sen ne zannediyorsun?" diye konuştu.
Yeniçağ
İstanbul Esenler'de, İmam hatip öğrencilerine 'Şehit olmak istiyorum' diye eğitim veriyorlar !
ABD Merkez Bankası (Fed), piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Zeytin Dalı’nda 8. gün… TSK ve ÖSO Ali Bekki’yi ele geçirdi!
Hayat AKP'li başkanlara güzel! Vatandaş pazara gidemiyor, AKP'li belediye başkanı AKP'li ilçe başkanlarıyla Avrupa gezisinde milyonları harcıyor!
ABD’den doktora kabulü aldı, vize engeline takıldı! ODTÜ’lü gençten yürek burkan tepki: "Tüm emeklerim boşa gitti"
MHP'den AKP'ye geçen belediye borçlarını açıkladı: "623 milyon TL borç var"
AKP'de 'rüşvet' kavgası! Toplantıyı terk etti
Akın akın geliyorlar! Mülteciler bu kez boruların arasından çıktı
Atatürk Havalimanı’na ağaç, Ümraniye’ye beton!
Suriyeli bakkaların karanlık işlerini Suriyeli medya ortaya çıkardı! Mehmet Şimşek buna da el atacak mı?
Özgür Özel: "Ekrem Başkan'ın helal oylarını "çaldı" deyip tekrarladınız, 806 bin fark yediniz. 5 yıl iftira attınız 1 milyon fark yediniz. Millete kafa tutanın sonu berbat olur"
AKP İlçe başkanından sonra 5 meclis üyesi de istifa etti!
Hazine'den bir dünya rekoru: Faizde rekor kırıldı!
AKP’ye 'habersiz' üye yapılan 200 kadın törenle CHP’ye geçti!