Haber Global’de ortalık karıştı! Atatürk düşmanı Selman Öğüt canlı yayını terk etti!

224 izlenme 21 Eylül 2020
Reklamlar

KEMALİZMİ HEDEF ALDI

AKP’deki “Pelikan” denen ekibin önde gelenlerinden olduğu iddia edilen İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt, Kemalizm’i hedef aldı. Kemalizm için “virüs” ifadelerini kullanan Öğüt ile programın sunucusu Erhan Ertürk tartıştı.

ÖĞÜT PROGRAMI TERK ETTİ

“Hilafetin kaldırılması doğru bir karar değildi” diyen Öğüt’e, Ertürk, “Atatürk devrimlerini tartışmaya açıyorsunuz” yanıtını verdi. Programın ilerleyen dakikalarında tansiyon yükseldi. Selman Öğüt, Erhan Ertürk’e “Otur oraya” ifadelerini kullandı. Ardından ise programı terk etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'de bir istifa daha: Turhan Çömez'e tepki iddiası Gurbetçi, Erdoğan'a neden oy verdiğini kahkaha atarak açıkladı: "Dolar yükselsin diye oy verdim" Depremde hasar gören binaya "İn aşağı" diye bağırdı, bina saniyeler içinde böyle yerle bir oldu Sorular bire bir aynı çıkmıştı: CHP'li Orhan Sümer KPSS skandalını Meclis gündemine taşıdı