Zengin şöyle konuştu:
"Niye pişman olacağım. Yüzbinlerce kitle beni bekliyor. Mahkemede de görecekler. Siz bir hayat kadınını savunuyorsunuz, siz bir kumarbazı savunuyorsunuz”

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan İnşaat Mühendisi Dağıstan Özdemir ve sevgilisi Habibe Öztürk, ilişkilerini düzeltmek için sosyal medyadan tanıştıkları 'Gazmalı Rahman Hoca' lakaplı Abdülrahim Zengin'e ulaştı.
Şahıs, cinlerle iletişime geçtiğini iddia edip çiftin ilişkisini düzelttiğini söyledi.
Zengin, bir süre sonra da Avusturya'daki şans oyunlarının sonuçlarını bildiğini söyleyip 30 milyon euro kazanacaklarını vadetti.
Zengin, çifti toplamda 31 bin 960 euro dolandırdı.
Şarlatanın kendini 'İstanbul Erciyes Üniversitesi Metafizik Bölümü mezunu, bilinçaltı temizlik ve tüm ruhani psikiyatrik rahatsızlıklarda diplomalı, sertifikalı, yetkili psikolog' olarak tanıttığı da öğrenildi. Böyle bir üniversite vea böyle bir bölüm yok.

Dolandırıldıklarını anlayan Özdemir ve Öztürk, şahsa ulaşmak istediklerinde tüm iletişim kanallarının kapatıldığını fark etti.

Mağdurlar, yaşadıklarını Müge Anlı'nın programında anlattı. Olayın ardından, Abdurrahim Zengin'in benzer yöntemlerle başka kişileri de dolandırdığı ortaya çıktı.
Dolandırılan çift, mağduriyetlerini TV'de anlamasının ardından polis ve savcılık harekete geçti.
Abdülrahim Zengin ile eşi, kız kardeşi ve asistanı, Antalya'nın Manavgat ilçesinde gözaltına alındı.
Abdülrahim Zengin, eşi B.Z., kız kardeşi G.Z. ve Hüseyin Tamer, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

‘Dini duyguları sömürerek dolandırıcılık yapmak’ suçundan sulh ceza hakimliğine çıkarılan Abdülrahim Zengin ve Hüseyin Tamer tutuklanırken, B.Z. ve G.Z. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Abdülrahim Zengin, adliye çıkışında gazetecilerin ‘Pişman mısınız?’ sorusuna büyükbir özgüvenle yanıt verdi.
Zengin şöyle konuştu:
"Niye pişman olacağım. Yüzbinlerce kitle beni bekliyor. Mahkemede de görecekler. Siz bir hayat kadınını savunuyorsunuz, siz bir kumarbazı savunuyorsunuz”

Kaynak:DHA, ATV
halktv.com.tr
Ağaçları söküp otopark yapmışlardı: Tekrar yeşil alana çevrilmesi için AKP'li belediyeden '11 milyon TL'ye ihale!
'Erdoğan'a bu hatayı Berat Albayrak yaptırdı'
Yerli otomobil: Uganda 'güneş enerjili' ve 'elektrikli'den sonra yerli hibrit araçlar da üretti!
Merkez Bankası’nın faiz kararına tepki yağdı! “İndirim gündemimde değil demiş”
Devlet protokolü neden Bilal'i 'hazır ol'da bekliyor?
Katar olayına bir de böyle bakın ! Trump 'Borcumuzu körfez ülkelerine ödeteceğiz !'
Seçim dönemi Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişlerdi: AKP'li Başkan Yardımcısı, yere serdiği seccadenin üstüne basarak baret sağlamlık testi yaptı
Yurttaşlar sokağa çıktı, iktidar sessiz kaldı, Alaattin Çakıcı hedef gösterdi!
Çocuklar tarlada değil, okulda olmalı
İmamoğlu’dan yeni ‘diploma’ açıklaması: "Hukukun zerresi olsaydı bugün beni değil, bu hukuksuzlukları yapanları yargılarlardı"
32 yıllık devlet sanatçısı Tamer Karadağlı'yı yazdı: Bir gecelik otel parasıyla bir oyun çıkardı
Çankaya Belediyesi'nin Baro Başkanlarına gönderdiği yemekleri polis içeri almayınca, direksiyon başına CHP'li Veli Ağbaba geçti!
Tek bir harf değişti, 1 milyar gitti
Şişli Kaymakamı görevden alındı: Halil Falyalı detayı