Vatandaşların dilinden düşmeyen ekonomi ve enflasyon gerçeği sokak röportajlarına yansımaya devam ediyor. 2 gün önce İstanbul-Eminönü meydanında yapılan bir sokak röportajında da ekonomi gerçeğinin konuşulduğu ortama gelen bir gurbetçi, ekonomiden şikayetçi olanları çıldırtacak cinsten cümleler kurdu.

İşşizlik problemine karşın çalışmak isteyene her yerde iş var, asgari ücret yetmiyor diyenlere karşı da nankörlük yapıyorsunuz gibi artık klişeleşmiş söylemleri sarf eden gurbetçi kadın parası olmayanların sokakta ne işi var evinde otursunlar cümlesini kurdu.

Gençlerin durumuna ilişkin ise civardaki insanların ayakkabılarını gösterip: “Bak herkesin ayağında ayakkabı var. Bak gençlere..” dedi.

Gurbetçinin bu röportajı ekonomik durumdan muzdarip olan vatandaşları çıldırttı. Video iki gün içinde viral videolar arasında yerini aldı.
Yeniçağ
Cumhurbaşkanlığı, 5 yıl önceki beyan için CHP'li Özcan'dan şikâyetçi
AKP teşkilatı ayaklandı: Seçimde desteklemeyeceğiz!
Olası bir seçimde İstanbul’u kazanan parti belli oldu
Metin Akpınar yandaş medyayı çok korkutmuş! Tiyatro galasını sansürleten fotoğraf
Kocası vatandaşın arazisine el koydu vekil eşi savundu!
Menzilci patronlar yakalandı: Lütfen bu haberi kullanmayın!
Seçim rüşveti sezonu başladı: İşte ilk adımlar
Gaziantep Üniversitesi'nde tartışmalı ihale iptal edildi!
Ermenistan'da, Tırında Türk Bayrağı asılı olan Türk şoförün önü yol boyunca Ermeni şoför tarafından kesildi!
Akit yazarı Vehbi Kara saçmaladı ! 'Atatürkçülük Anayasa'dan çıkmalı, ilk 3 madde değişmeli !'
Son anketten çıkan çarpıcı sonuç! Halkın % 72.3’ü 1 yıl içinde seçim bekliyor
Stadyumda iki takım taraftarının 'Öcalan' protestosu!
Bodrumbetona doydu, TOKİ satışa doymadı
Şamil Tayyar'den tehdit dolu paylaşım: "Belli ki devleti de toplumu da tanımıyorsunuz, size tanıtırlar!"