Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yenileme çalışmaları nedeniyle taşındığı Sultangazi Devlet Hastanesi binasına AKP’nin İBB Başkan adayı Binali Yıldırım'ın fotoğraflarının yer aldığı “İstanbul bizim için bir aşk hikayesi” yazılı afişler asıldı.
Devlet hastanesine AKP afişleri ile donatılması tepkilere neden oldu. Kamu kurumlarının bir siyasi parti tarafından seçim propagandası için kullanılması tepki çekti.
HASTANEDEN AÇIKLAMA YOK
Konuyla ilgili bilgi almak için ulaştığımız Sultangazi Haseki Devlet Hastanesi yöneticileri ise “Konuyla ilgili açıklama yapamıyoruz” dedi.
KAFTANCIOĞLU: SUÇA ORTAK OLMAYIN
Duruma CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sert tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, “Sultangazi ilçe seçim kurulu, ve kaymakamlığı o afişleri o hastaneden ya siz kaldırtırsınız ya da biz gelir kaldırmasını biliriz. Suça ortak olmayın.” çağrısında bulundu.

Tepkilerin ardından afişler hastane yönetiminin kararıyla bulundukları yerden indirildi.
Rusya, Uluslararası Denizcilik Örgütü'ne Karadeniz'deki güvenlik garantilerine ilişkin bildirimde bulundu16 izlenme
29 Ekim'i kana bulayacaklardı... Böyle yakalandılar!135 izlenme
Son seçim araştırmasında dikkat çeken sonuçlar: Her durumda kaybediyor!58 izlenme
Muharrem İnce'den Erdoğan'ın Tunç Soyer'le ilgili söylediği sözlere cevap gecikmedi!916 izlenme
Meclis’e 69 lüks araç! Isıtmalı koltuk, otomatik klima97 izlenme
Suriyeliler sokağı savaş alanına çevirdi! Balkondan atlayıp saldırdılar!40 izlenme
Sokak röportajında etrafını saran AKP'lileri tek başına tuş etti! “Atatürk’ün hatıralarını sattınız”37 izlenme
TRT, boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat'ı diziden çıkardı22 izlenme