BirGün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi esi başkanı Melih Gökçek’in belediyeye ait olan ve kendisinin kullandığı Başkanlık konutunu, eşi Nevin Gökçek’in ve şahsi avukatının da aralarında olduğu üç kişiden oluşan şirketin üzerine satın aldığı ortaya çıktı. Mustafa Tuna döneminde alınan Belediye Encümeni kararının ardından konutu üzerine alan Gökçeklerin biriken aidat borcu nedeniyle icraya verildiği belirlendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve Melih Gökçek tarafından kullanılan başkanlık konutu geçen yıl satışa çıkarıldı. Konutu, Gökçek’in eşi Nevin Gökçek ile avukatının şirketi aldı.
Başkanlık konutunu eşinin de ortağı olduğu şirketin üzerine satın alan Gökçek’in, altı ay aidat ödemediği tespit edildi. Toplam 7 bin 464 TL aidat borcu biriken Gökçekler, site yönetimince icraya verildi.
Ankara Dokuzuncu İcra Dairesi’nce hazırlanan, “İlamsız Takiplerde Ödeme Emri” yazısına göre, geciken aidatlar nedeniyle 869 TL de faiz işledi.
'Damadın topu patlamak üzere'113 izlenme
Gerici Yeni Akit’in yazarı vahşi cinayetin suçlusunu ‘Medeni Kanun’ yaptı!22 izlenme
Alman ekonomi dergisinden bomba Dolar/TL yorumu: Eylül sonunda dolar 8.50, avro ise 10.50 TL'yi bulacak!97 izlenme
Benzin ve motorinin fiyatı bu gece yine artacak!47 izlenme
Mehmet Şimşek, Şahap Kavcıoğlu'nun atanmasını Resmi Gazete'den öğrendi iddiası33 izlenme
Döviz arayışı! Mehmet Şimşek ‘dünya turu’na çıkıyor52 izlenme
Son dakika! Rusya neden kısmi seferberlik ilan etti? Kremlin'den soruya cevap30 izlenme
Ve bir afette daha vatandaş kaderiyle baş başa! Şanlıurfa’da selde mahsur kalanlar vatandaşların imkanlarıyla kurtarıldı63 izlenme
CHP’den istifa etti, ödülünü koltukla aldı
Şirin Payzın: İBB'nin Hatay'dan çıkartılması için her şey yapılıyor, valilikle aralarında müthiş bir mücadele var
Nevşehir İl Özel İdaresi, Hacıbektaş’a gönderilen 5 milyonluk ödeneğin yüzde 60’ını kesti!
Mansur Yavaş harekete geçti! Başta Gökçek tüm sorumlular soruşturulacak