Gezici Araştırma şirketi bugün bir anket yayınladı. Şirketin anketinde yer alan sonuçlar ve ittifak iddiaları yargıya taşınıyor. Daha önce de yine bir anket şirketi tarafından telefonla CHP, İYİ Parti ve HDP’nin ittifak yaptığı şeklinde telefonlar açılmıştı.
Şirket bugün yayınladığı anketinde AKP iktidarının söylemleri doğrultusunda CHP ve İYİ Parti’yi HDP ile ittifak halinde göstermişti. Şirketin yayınladığı sonuçlarda ise MHP ve AKP’nin illerde seçimi kazandığı öne sürülmüştü.
81 İL BAŞKANI, 39 VEKİL 15 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
Şirketin açıkladığı sonuçların, seçmen algısını etkilemeye yönelik olduğunu ileri süren İYİ Parti teşkilatı, konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. İYİ Parti’de 81 İl Başkanı, 39 Milletvekili ve 15 Genel Başkan Yardımcısı ayrı ayrı Gezici Araştırma Şirketi yöneticisi Murat Gezici’ye dava açacak.
http://halktv.com.tr/geziciarastirmayadava380444
Kara delik 327 milyar daha yutacak33 izlenme
AKP'li belediye, ADD'nin kermesine izin vermedi!284 izlenme
İşte Erdoğan’ın göstermek istemediği o fotoğraf!683 izlenme
Soylu'nun Basın Müşaviri'nin eşi uğramadığı belediyeden maaş alıyor!290 izlenme
Kulis: Asgari ücret AKP'yi karıştırdı, vekillerin telefonları kilitlendi17 izlenme
Balını yediler peteğini bıraktılar: PTT'de üç yılda 2.3 milyar liralık zarar!29 izlenme
Hukuk mücadelesinde zafer! '128 milyar dolar nerede?' afişleri için mahkemeden yeni karar çıktı!68 izlenme
Emniyet’te ‘Atatürksüz 30 Ağustos’ krizi: Medya Daire Başkanı görevden alındı11 izlenme
Borç yükü taşınamaz hale geldi
Türkiye ne hale geldi! Sokak ortasında cep telefonu çalınıp darp edilen kadının yardımına kimse koşmadı!
Okul çağındaki çocukları hayattan koparıyor! Büyük korkuya neden olan gizemli hastalığın 4 belirtisi ortaya çıktı.
Şehir hastaneleri ödemeleri enflasyon ve döviz nedeniyle 'kara delik' yarattı