İstanbul Ümraniye Belediyesi, önceki dönem AKP’de olan Oğuzlar Belediyesi’ne 5 Temmuz 2022 tarihinde çift kabinli bir kamyoneti hizmet amaçlı tahsis etmişti. Oğuzlar Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, ilçede seçimi CHP’nin kazanmasının ardından AKP’li Ümraniye Belediyesi, tahsis ettiği aracı süresinin dolduğu gerekçesiyle geri çekti.
Başkan Cebeci, hizmetin aksamaması açısından kamyonetin yerine yenisi bulunana kadar kalmasını istediklerini ancak Ümraniye Belediyesi yetkililerinin aracı apar topar götürdüklerini kaydetti.
“Ümraniye Belediyesi’nin şaşkınlık veren tutumu bizleri üzmüştür. Herkes biliyor ki, seçimi AKP adayı kazansaydı söz konusu kamyonet geri alınmayacaktı. Millete hizmette ayrımcılık olmaz. Ancak görüyoruz ki, birileri hala yandaş belediyecilik anlayışıyla ayrıştırmaya devam ediyorlar.
Maalesef AKP’nin belediyecilik anlayışının özeti budur. Bu partizan anlayışı nefretle kınıyorum. Bu, ahlaki olarak da siyasi olarak da etik değil. Biz işimize bakacağız. Araç kapasitemizi artıracağız. Belediyemizi ve halkımızı kimseye muhtaç etmeyeceğiz.”
Kaynak: ANKA
Tele1
Narin'in ön otopsi raporu çıktı! “Bedeni deforme olduğu için 3. kişilere ait DNA bulunamadı”35 izlenme
AKP gençlik kolları başkanı ATM memuru çıktı!88 izlenme
Erdoğan'ın açıkladığı asgari ücret yine açlık sınırının altında kaldı! İşte yeni rakam...29 izlenme
Adalar Kaymakamlığı’nın 2 ay önce motorsuz araç istediği ortaya çıktı!123 izlenme
Sinan Ateş'in ablası sessizliğini bozdu: "Bu soruşturmanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz"20 izlenme
Kıskan ey Avrupa! Açlıktan bayılan üniversiteli ambulanstan atlayıp intihar etmek istedi!42 izlenme
Şube başkanının telefonundan çocuk pornosu çıktı, Kızılay jet hızıyla açıklama yaptı!8 izlenme
Süleyman Soylu, Ali Yerlikaya hakkında FETÖ dosyası mı hazırlattı?46 izlenme