Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, Kuran kursunda çocuk istismarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, 'Kur’an eğitiminin, en genel manada dini eğitimin önüne her fırsatta set çeken seküler Kemalist kafanın da bu pisliklerin ortaya çıkmasında bir payı vardır' dedi.
Kılıçarslan, AKP'nin kaçak Kuran kurslarına ve bu kursları yöneten tarikat ve cemaatlere desteğini hatırlatamadığı yazısında, istismar nedeniyle Kemalistleri suçladı.
"Kur’an eğitiminin, en genel manada dini eğitimin önüne her fırsatta set çeken seküler Kemalist kafanın da bu pisliklerin ortaya çıkmasında bir payı vardır" diyen Kılıçarslan, "Umarım bunu bir an olsun düşünürler bana hemen öfkelenmek yerine. 28 Şubat’ın karanlık dehlizlerinde insanları ‘kanunsuz’ iş tutmaya mecbur bırakmışlardır mesela. O kanunsuzluk beraberinde ‘boşluklar’ getirmiş, o boşluklar da aşağılık tacirler eliyle sömürülmüştür" ifadelerini kullandı.
Fatih Altaylı kaç milyon Suriyeliye vatandaşlık verileceğini açıkladı34 izlenme
5 ayda 724 bin kişi icralık oldu43 izlenme
Tapu sahiplerine vergi şoku: Emlak vergisinde 3 kat artış!8 izlenme
Bir ay önce açılışı yapılan 45 milyonluk baraj su sızdırıyor!50 izlenme
Niğdeli kasap acı gerçeği anlattı: "Kemik sormaya başladılar"55 izlenme
Ramazan’dan önce fiyatlar el yaktı31 izlenme
Erdoğan 'giderlerse gitsinler' demişti! İsviçre 15 bin hemşire alacak: Türkiye’den gelenlere kapıları açtılar!44 izlenme
TİP'ten yanıt geldi: Erkan Baş milletvekili adaylığından çekilecek mi?50 izlenme
Yurttaşa hiçbir şey bırakmıyorlar! Cübbeli Ahmet'in yakını halk plajını 'aldı'
Arınç’ın alacağı maaş belli oldu!
Erdoğan'ın da katıldığı törende yeni mezun teğmenlerden ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganı!
Erdoğan'ın eski avukatı İmamoğlu cezasını eleştirdi, küfrünü ağzından çıkarken son anda tuttu!