Aylar önce artan hayat pahalılığına karşı "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" şekline vatandaşa öneriler sunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ milletvekili maaşından şikayet etti.
Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programına AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ konuk oldu. Demirbağ, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyledi.
Demirbağ şunları kaydetti:
“Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor. Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bi denetim bi yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?”
Saraçhane davasında tüm sanıklara beraat
Sakarya'daki havai fişek fabrikasının sahibi 2 kişi gözaltına alındı
AKP, en düşük emekli maaşına yapılacak zam için kararını verdi
Vatandaşlardan 'Kamu Tasarruf Paketi'ne tepki: "Önce Saray'dan başlasınlar"
Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak? İşte son tahminler…
Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği feci kazada flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı
İran'ın ABD üslerine yönelik saldırısının ardından Avrupa'dan Katar'a sefer yapan uçaklar İstanbul ve Ankara'ya yönlendirildi
Bakan Pakdemirli’nin ‘uçmuyor’ dediği Türk Hava Kurumu’nun yangın söndürme uçakları gösteri yaptı !
Türkiye'de koronavirüs vakası mı var ? Doktor 'Gel sana da bulaştıralım !'