Türkiye’nin İsrail ile yürüttüğü iki yüzlü siyaset Gazzelileri de isyan ettirdi. Gazze’den dönen cerrah doktor Taner Kamacı Gazzelilerin kendisine Türkiye ile İsrail’in yaptığı ticareti sorduğunu söyledi.
Cerrah Kamacı şunları söyledi:
“Buradan giderken hepinizin selamını Gazzeli kardeşlerimize götürdüm ve onlarında selamını sizlere getirdim. Türkiye’ye sadece biraz kızgınlardı. ‘Niye bu savaşta bizim yanımızda olmadılar, savaşı durdurmak için bir adım atmıyorlar, ticareti durdurmuyorlar, çelikten yapılmış bombalar başımıza atılırken neden çelik ve çimentoyu ihraç ediyorlar’ gibi sitemleri çok duydum ve işittim. Bu yüzden onların hayal kırıklığını da burada söylemek ve dile getirmek istiyorum. Çünkü Türkiye’den beklentileri çok fazladır”
Tele1
Almanya İçişleri Bakanı: "Türkiye'den imam gönderilmesini sonlandıracağız"
İktidar yine 'emekliliği' hedef aldı: EYT'nin faturası gençlere kesildi
‘ÇAYKUR, özelleştirilmek için zarar ettiriliyor’
Espiri sırası Bakan Eroğlu'nda! "Bizim dönemimizde 1 metrekare ormanlık alan işgal edilmemiştir"
İsyan etti: Göreve getirilmelerine son vereceğiz
Sedat Peker gazetelere manşet olacak fotoğrafı gizli bir mesajla verdi!
Başkanlık Sistemi (Cumhurbaşkanlığı Sistemi) ne getiriyor ? 2 dakikanızı ayırın, İzleyin,İzletin !
İYİ Parti'de deprem: O isimler de istifa etti!
Erdoğan, Katar Emiri’nin annesinin arazi almasını böyle savundu!
İsmailağa Cemaati, Erdoğan'ın kur korumalı TL mevduat hesabı hamlesine karşı çıktı! 'Allah'a harp ilan etmektir!'
Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı
Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye flaş sözler! “Bahçeli bence de duruşmaya gelsin. Yargılananları şimdiye kadar korudular boşa gitmesin”
Kahramanmaraş’ta ikinci deprem: Büyüklüğü 7.6!
AKP'li Hasan Kaçan Pikachu'ya çok kızdı