İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li ilçe belediyelerine düzenlenen 5. dalga operasyonları kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin tutuklanmasına bir tepki de Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selim Köroğlu'dan geldi.
Yazılı bir açıklama yayımlayan Köroğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Köroğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Son dönemde yaşanan gelişmeler doğrultusunda, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna üzülerek bildiriyorum. Sayın Hakan Bahçetepe'nin haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanması, sadece bireysel bir adaletsizlik değil, aynı zamanda hukuk devleti ilkesine olan inancımızı sarsan vahim bir durumdur. Bu gelişmeye sessiz kalmak, vicdanımı inkâr etmek olurdu.
Haksızlıklara karşı durmak, adaletin yanında saf tutmak en temel insani ve ahlaki sorumluluğumuzdur. Bu sebeple, Sayın Hakan Bahçetepe'ye yönelik adaletsizliğe karşı bir tepki olarak bu kararı almış bulunuyorum. Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini ve Sayın Bahçetepe'nin özgürlüğüne kavuşmasını temenni ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım. Bahçetepe gururumdur, her koşulda yanındayız."

Nefes
Karkamış'ta hayatını kaybeden öğretmenin babası: "Allah kendilerini yaksın"40 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan "Sığınmacılar ve Kaçaklar" videosu: "Ne Suriye ne Irak ne de Avrupa Birliği kalır"43 izlenme
Şanlıurfa'da küçücük çocukları çırılçıplak şekilde soğuk suyla yıkayıp hortumla döven cani baba tutuklandı!25 izlenme
Mutlu musunuz? Dünyanın en güzel doğa mirasları arasında gösterilen Salda Gölü millet bahçesi inadıyla bataklığa döndü!38 izlenme
Türk Tabipler Birliği'nden koronavirüsle ilgili vahim uyarı! "Koruyucu tıbbi malzeme yetersiz"133 izlenme
Barış Pehlivan’a Silivri'de darp!133 izlenme
Ümit Özdağ: "Beni Öcalan için rehin tutuyorlar"24 izlenme
AKP'li İBB döneminde, Burak Erdoğan'ın ortağından arabalı vapur vurgunu!55 izlenme