Ekip arkadaşları, M.A.B.’nin sabah göreve gelmemesi ve telefonunun kapalı olması üzerine kaldığı eve gitti. Polisler, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girince polis memurunun cansız bedeniyle karşılaştığı görüldü. Evinde yaklaşık 4 aydır yalnız oturan koruma polisinin yanında silahla bulunduğu aktarılırken, M.A.B.’nin bir de mektup bıraktığı anlaşıldı. 28 yaşındaki M.A.B.’nin bıraktığı mektupta ise polis merkezinde baskı gördüğü satırları kaleme aldığı görüldü.
M.A.B’nin bulunan mektubunda şu ifadeler yer aldı:
“Personelini aşağılamak, tehdit etmek, meslekten etmek, küçük düşürmek, yalancı konumuna koymak en iyi yaptığınız iş olsa gerek. Her insanın bir gururu vardır ve ben o lafları kaldıramadım. Evet C.B. ve A.Ö. bina tesis ve kapılar size ait. Keşke yukarıda yazdıklarım yerine biraz da personele iyi davranıp hal hatır sormayı onları anlamayı deneseydiniz. Cenazeme M. Y. komiserim hariç hiçbir rütbenin gelmesini istemiyorum.”
Polisin olayla ilgili soruşturmaya devam ettiği aktarıldı.
'İktidar Boğaziçi Üniversitesi arazisine çökmeye mi hazırlanıyor?'50 izlenme
Umreden dönen kişi ölünce, mahalle karantinaya alındı!161 izlenme
Resmi Gazete'deki büyük skandal ortaya çıktı!35 izlenme
AKP’ye 'habersiz' üye yapılan 200 kadın törenle CHP’ye geçti!40 izlenme
Şarap ihracatı yarı yarıya azaldı90 izlenme
Tarikat kitabı MEB izniyle okullara girdi! İşte çocuklara okutulan skandal ifadeler145 izlenme
7.4’ten ders çıkarılmadı! 26 yılda tedbir almak yerine bunlar yapıldı23 izlenme
Ahmet Ercan, İstanbul'da iki ilçeyi işaret etti: Net tarih verdi26 izlenme
Erdoğan, FETÖ'cüleri Kızılay’a yönetici yaptırmış: O görüşmeyi ilk defa anlattı
Kız Kulesi’nin duvarlarından midye kabuğu çıktı
Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere müjde! '"Şu andan itibaren bayram ikramiyesi 8500 liradır. Önümüzdeki bayram hesabınıza 15 bin lira yatacak'
İlber Ortaylı'dan Fazıl Say yorumu