Gaziantep’te bir ara sokakta çekilen videoda, bazı kişilerin uzun namlulu silahlarla sokakta adeta “nöbet” tuttuğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Görüntülerin gündem olmasının ardından harekete geçildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, videoda yer alan kişilerin de aralarında bulunduğu 7 kişinin yakalandığını duyurdu.
Yerlikaya’nın açıklaması şöyle:
“Sosyal medyada yer alan ve Gaziantep’te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren, halkımız arasında korku ve endişeye yol açan şahıslarla ilgili görüntüler Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar 26 Eylül 2024 Perşembe akşam saatlerinde Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye Ekiplerimiz koordinesinde adres sorgulama ve saha çalışmaları başlatılmıştır.
Sosyal medyada yer alan şahıslarında içinde bulunduğu 7 şüpheli yakalanmıştır. (B.A.,S.D., Y.S., A.D., A.Ç., E.A. ve H.H.K.) Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Aziz Milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun.”
Ayşe Tokyaz cinayetinde ifade sızdıran 2 polis hakkında istenen ceza belli oldu
Erdoğan'ın "uçan sarayında" dikkat çeken oda
Konya'da 4 kız öğrencisine cinsel saldırıda bulunan antrenörü tahliye ettiler!
Yılmaz Özdil anlatıyor 'Abdülhamit'ten Atatürk'e müthiş övgüler !'
Ekrem İmamoğlu 'mega' projesini Silivri'den duyurdu!
Başkan Dinçer: “Bu şehir için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz”
Döviz bağımlılığı artan Türkiye’nin borçları 1.2 trilyon dolara dayandı!
Ümit Özdağ 'Kara Harp Okulu içerisinde Cuma namazı öncesinde, öğrenciler arasında kavga çıktı !'
Hazineye yeni yük! Osmangazi'ye 'ABD' zammı!
Flaş iddia: Hollanda büyükelçisi sınır dışı edildi!