Yaşananlar, hastanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, öğle saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde meydana geldi.
Acil servis girişinde görev yapan güvenlik görevlisi İnci Kurtoğlu, tedavi gören bir hastayı ziyarete gelen yakınlarına, sadece bir kişinin hastayı ziyareti edebileceğini söyledi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğunluğu azaltmak için ziyaretçi kısıtlaması yapıldığını anlatan Kurtoğlu’na, hasta yakınları ile konuştuğu sırada, aniden yanına gelen E.Ç. isimli bir kadın tokat attı.
Olayın büyümesi üzerine diğer güvenlik görevlileri, kavga eden kadınları ayırdı. Yaşananlar ise hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay yerine gelen ekipler E.Ç.’nin ifadesini alırken, güvenlik görevlisi İnci Kurtoğlu ise saldırgan kadından şikayetçi oldu.
Peker'i iade etmeyen BAE, Türkiye ile 'uzayda ortaklık' yapacak!
Sırbistan, AB baskısı nedeniyle Türk vatandaşlarından vize isteyebilir
CNN Türk spikeri Coronavirüslü hastanın İstanbul'da olduğunu ağzından kaçırdı !
Yollar köstebek yuvasına döndü, AKP’li başkan sorunu gidermek yerine helallik istedi
Merkez'in hamlesiyle kredi kartı ve kredi faizleri de yükselecek! İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak yeni oranlar
Hamas'a Hizbullah'a serbest İmamoğlu'na yasak! Diyarbakır Surları'na İmamoğlu pankartı asan CHP'liler gözaltına alındı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.526'ya, vaka sayısı da 221.500'e yükseldi!
İstanbul’un taksi krizi katlanarak büyüyor: Arapları almak için Türkleri taksiden attı!
Erzurum’dan sonra Trabzon’da da CHP’lilere saldırı! "Geri durmayacağız"
Cezaevinden devlete dondurma satıyorlar
Ankara çalkalanıyor... Kriz gün yüzüne çıktı: İpler tamamen koptu
Özgür Özel'den Erdoğan'a köprü resti! "Altın yumurtlayan tavukları satıyorlar. Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!"
Sedat Peker büyük sırrını açıkladı! Her şey son iki twitinde saklı
Devletin 68 milyonluk buğdayı çalındı, çalanlar değil alan bulundu!