Gaziantep'te iftar için kuyruğu giren vatandaşlar ezan okunduğu halde yemek için sırada bekledi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kuyruğun metrelerce uzadığı görüldü. Görüntüleri paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, "Gaziantep’te iftar çadırı kuyruğu. Ezan okunduğu halde yemek sırası bekleyenler var" dedi.
Daha sonra Twitter'da yeniden paylaşım yapan Saymaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştüğünü açıkladı.
Saymaz, "Gaziantep BB. Başkanı Fatma Şahin ile konuştuk. Şahin şöyle dedi: 1500 kişilik iftarlık hazırlamıştık. Ancak yanda kurduğumuz Ramazan Sokağı’na 4000 kişi geldi. Onlar da rağbet gösterince çevredeki lokantalardan yemek aldık. Gecikme bundan ötürü. Fakat herkese yemek verildi" ifadesini aktardı.
Hasta yakını, sosyal mesafe uyarısı yapan hemşirenin burnunu kırdı!
İşte AKP'nin İş Bankası'na çökmeye çalışmasının nedeni !
Narin'in evindeki halıların raporu çıktı! Kan, sperm testi yapıldı
Müteahhit ve müşavirlere 7 ayda 20 milyar! Bol keseden aktarmışlar!
Korumayla gezen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı imam Halil Konakçı: "Benim ölüm dahil hiçbir şeyden korkum yok. Kaybedecek hiçbir şeyim yok"
Sakarya'daki patlamada ölen işçinin kimliği belli oldu
Cari açık Şubat'ta 7,5 milyar dolar oldu
Arşiv açıldı: 'Erdoğan'ın yaptıklarını Ekrem İmamoğlu yapsa başına ne gelirdi?'
Merkez Bankası revize etmişti: 2 ay kala asgari ücrette en net rakam belli oldu
Türkiye'de sarıkla gezen Menzil şeyhinin oğlu İngiltere’de kılık kıyafet devrimi yaptı! Kayak merkezinde ise ortama uydu