İHA
Olay, Cuma günü öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mertcan Köse (25), boşanma sonrası 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede atılan son imzaların ardından eski eşi Bilge Kaya ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'nın bulunduğu aracı takip etti.

Bir süre devam eden takibin ardından aracı durduran Köse, araçta bulunan eski eşine ve kayınpederine pompalı tüfekle defalarca ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba-kız, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerde kızın babasının, kızını öldürmek için gelen eski damadını durdurmaya çalıştığı görülürken, zanlı araçta bulunan kadını ateş ederek öldürdükten sonra, kayınpederini de vurarak öldürdü.
Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor.
Yeniçağ
Atatürk’ün nüfusa kayıtlı olduğu yerde Atatürk’ü unuttular!
Bakan Koca açıkladı: 37.407 yeni vaka tespit edilirken, 130 kişi hayatını kaybetti, 69.294 kişi sağlığına kavuştu!
'Kızılay'ın yardım malzemeleri satıldı' iddiası: Yöneticiler tutuklandı!
Niğde katliamı ihalesinde yandaş kokular
Süleyman Soylu: "Keşke 380 bin suriyeli çocuğu vatandaşımız yapsak"
'Ekonomi güzel, her evde 3 araba var' diyen AKP'liye cevap 'Ben seni 40 senedir tanıyorum, senin bir bisikletin bile yok !'
Kısa çalışma azalırken ücretsiz izne ayrılanlar işe dönmüyor!
Ekonomide yaprak dökümü sürüyor! Hamza Yerlikaya, Vakıfbank yönetiminden ayrıldı!
Kredi kartlarında 5 yıl sonra ilk
Haramın ve kul hakkının kılıfı huzur hakkı oldu! THY'de huzur hakkı alanların sayısını açıkladı
Emlakta vergi şokuna hazır olun!
Sosyal medyanın gündemi erişim krizi... "AYM'nin bile ifade özgürlüğü yok"
CHP'li Yavuzyılmaz: "AKP'nin hazinede açtığı bir kara deliği daha tespit ettik. Ankara-Niğde otoyolunda 2024'te garanti verilen geçiş 27 milyon 375 bin, gerçekleşen 9 milyon 366 bin!"
İstanbul Havalimanı’nda İBB’ye erişim engeli!