Gazeteci Erk Acarer, 9 Haziran günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma yürüttüğü CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin bir ses kaydı yayımlamıştı.
Söz konusu ses kaydı, tutuklu İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında görüşmeye aitti.
İfadelerinin daha net duyulduğu kayıtta, İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na “Siz nasıl uygun görürseniz Genel Başkanım” diyerek seçimden çekilme usulünü anlattığı anlaşıldı.

Gazeteci Erk Acarer’in esk kaydını paylaşmasından 48 saat sonra sosyal medya hesaplarına millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyler erişim engeli getirildi.

Acarer’in "Belgeli Yorum" adlı X (twitter) ve Instagram hesabına erişim engeli uygulanırken, 253 bin aboneli YouTube kanalı için ise kararın henüz uygulanmadığı görüldü.

İmamoğlu 'bu bileği görüyor musunuz?' diyerek seslendi! 'Seçimde bükemediniz, kayyumla da bükemeyeceksiniz'11 izlenme
Bir ilde daha ekmeğe dev zam!16 izlenme
Ramazan öncesi ucuz et kuyruğu24 izlenme
AKP'li troll Mert Armağan, fotoşoplu fotoğrafla Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’na hakaret etti!96 izlenme
Sinan Ateş’in eşinden yürek burkan paylaşım30 izlenme
Sansür yasasını savunan Erdoğan, verdiği örnekle kaş yaparken göz çıkardı!36 izlenme
Türkiye'nin özeti ikinci el dükkânları... Yurttaş eşyalarını satmaya başladı, spotçu kirasını dahi ödeyemiyor!73 izlenme
Tunceli’de Dağdan topladıkları Çiriş Otu ile Geçinen Vatandaşlar Kilosunu 15 TL’den Satıyorlar27 izlenme
Boğaziçili akademisyenlerin direnişi sürüyor
Trump’ın Erdoğan’a yazdığı mektup ortaya çıktı
Şubat ayının anket sonuçları: Yerelden beri tablo aynı
Ece Üner'den yürek yakan İzmir yangını yorumu: "Hani Cumhuriyet kimsesizlerin kimiydi? Vatanı korumak çocukları korumakla başlar diyorduk ama koruyamıyoruz"