Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre; yönetmeliğin teftiş kurulu başkanı üzerine inşa edilmiş bir sistem olduğunu vurgulayan eğitimci Özgür Bozdoğan, “Müfettiş yardımcılığıyla ilgili temel belirlemelerden bir tanesi daha önce de eleştirdiğimiz MEB müfettiş yardımcılığı sınavına girmek için 35 yaş altı olma şartı. Öğretmenlik gibi deneyime dayalı bir meslekte; mesleki denetimi yapacak müfettiş yardımcılarının bu şekilde yaş sınırıyla belirlenmiş olması ayrı bir mesele” ifadelerini kullandı.
Müfettişlik kadrolarının belirlenmesinde mülakatın esas alınmasına dikkat çeken Bozdoğan, “Ülke yönetimindeki bir kişiye dayalı sistem, milli eğitimdeki denetime de sirayet etti” diye konuştu.
KRT
İsrail'in saldırıları sonrası Gazze'de ölü sayısı 5 bini aştı29 izlenme
Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan: Kimse nefes alamıyor262 izlenme
Dünyadaki örnekleri onun yanında bedava kalıyor ! Körfez Köprüsü'ndeki BÜYÜK KAZIK !838 izlenme
Afgan sapıklar yine iş başında! Pazarda iş yerinde her yerden gizli çekim yapmışlar!255 izlenme
Kars'ta gerici vakıflara peşkeş çekilmeyen bina kalmamış! "Böyle devam ederse şehrin adı ‘AK Kars’ olacak"36 izlenme
Mansur Yavaş’tan belediye çalışanlarına yüzde 70 zam açıklamas40 izlenme
Vatandaşın pazar röportajı yürek sızlattı! "Zenginlere para dağıtıyor fakirlere hiç. Gelin halimizi görün"17 izlenme
Kıtlık sanayiciyi vurdu: Şeker dileniyoruz!44 izlenme
Seçimin sonucunu işte bu anket belirleyecek
Alpay Özalan gerçeğini Feyyaz Uçar anlatmıştı: "Beraber kaldığımız zaman gelip benden para alıyordu. Elektriği yatıracak elektrik parası. Eve geliyordum elektrik kesik"
Kara para aklama patladı: Şüpheli işlemlerde yüzde 510 artış!
İsrail, öldürdükleri Hamas lideri Yahya Sinwar’ın son anlarını yayınladı