CHP MYK ve PM toplantısı Genel Başkan Özgür Özel başkanlığından toplandı. İki toplantının da gündem maddesi 31 Mart yerel seçimleri oldu. Toplantıda yaklaşık 242 seçim çevresin başkan adayları belirlendi. O isimler arasında Melek Mızrak Subaşı da yer aldı.

Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzerliğiyle gündem olan Melek Mızrak Subaşı, CHP'nin Bilecik Belediye Başkan adayı oldu.

İMAMOĞLU'NUN ZİYARETİ SONRASI GÜNDEM OLMUŞTU
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyareti sırasından çekilen fotoğraflarda Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakteri...
VEKALETEN BAŞKANLIĞA SEÇİLMİŞTİ
CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in, belediyedeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle, geçen yıl 25 Şubat tarihinde İçişleri Bakanlığı'nca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından 3 Mart tarihinde, Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, belediyeye vekaleten bakacak olan Başkanvekilini belirlemişti.
Başkanvekili seçilen, Millet İttifakı adayı CHP'li Muharrem Tükekçioğlu'nun da geçmişte aldığı bir cezanın onaylanmasının ardından meclis üyeliği düşürülmesi nedeniyle, Bilecik Belediye meclis üyeleri yeniden sandık başına giderek başkanvekilini belirlemişti.
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında belediye meclis üyeleri arasında yapılan seçimde, Millet İttifakı adayı Melek Mızrak Subaşı 14 oy alarak Bilecik Belediyesi'ne vekaleten belediye başkanı seçilmişti.
Sözcü
"TCMB enflasyonun reçetesini biliyormuş!"40 izlenme
Aldığı iki maaş yetmedi, kendisini işçi olarak işe aldı!81 izlenme
Muharrem İnce’den öğrencilere burs vaadi 'Karşılıkısz!'169 izlenme
Serbest kalan Hizbullahçı teröristleri yakalayan polisler hapis yatacak32 izlenme
AKP’li belediye, 729 lüks konut yapmak için 70 yıllık camiyi yıkma kararı aldı!33 izlenme
İşte İran füzesinin İsrail'i vurduğu anlar32 izlenme
Bakan Tekin'e göre AKP'den önce okullarda tuvalet yokmuş16 izlenme
Çaresizliğin ödemesi! Al şu 150 milyon TL'yi zam yapma!120 izlenme