Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni koronavirüsün ekonomiye etkilerine ilişkin açıklamada bulunarak bu süreçte patronların destekleneceğini duyurdu.
"Piyasaların likiditeye erişiminde en ufak aksaklık olmayacak şekilde önlemler alınmış ve alınacaktır" diyen Albayrak, "En fazla etkilenen sektörler öncelikli olmak üzere tüm sektörleri kapsayacak bir dizi destek ve önlem uygulanacaktır. Koronavirüs salgınının ekonomimize etkilerine karşı hazırlıklı hale gelmeyi öncelikli gündemimiz olarak belirlemiştik. Tüm kurumlarımız dünyada alınan önlemleri, ortaya konulan öngörüleri analiz etti. Olası senaryolara karşı kendi alanlarına ilişkin yol haritalarını hazırladı" ifadesini kullandı.
Atılacak adımların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını söyleyen Albayrak, "Ayrıca kurumlarımız da gerekli adımları hafta boyunca atacaktır. Bu tedbirler dinamik tedbirlerdir. Süreçler yakından takip edilecek ve gerekli noktada yeni tedbirler hızla uygulamaya sokulacaktır" dedi.
https://haber.sol.org.tr/turkiye/akpdenkoronavirusekarsipatronlarikorumahazirligi282722
TOKİ 3 ilde ihale yaptı! Bilin bakalım 7,4 milyarlık ihaleleri kim aldı?36 izlenme
Garanti 30 milyon, yolcu sayısı 10 milyon!38 izlenme
Honda Motor, yakıt pompasındaki kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracak22 izlenme
Aziz İhsan Aktaş soruşturması genişliyor: Kütahya ve Isparta belediyelerinde inceleme başladı15 izlenme
EKO Köy projesinin altından lüks villa rantı çıktı29 izlenme
Erdoğan'ın kitabını yazdı, üçüncü ballı koltuğu kaptı24 izlenme
Bulgaristan'da Türkiye'de görülmeyecek istifa!194 izlenme
İmamoğlu’ndan Nedim Şener’e: "Meczup olduğu için Ayasofya yalanını ortaya atıyor"30 izlenme
'Bakara makara' derken bakın nereye atanıyor...
İsrail Hava Kuvvetleri'nin Gazze bombardımanı devam ediyor
Sokak röportajında konuşan genç gerçekleri tokat gibi vurdu! “Adam senin ülkeni fingir fingir geziyor. Sen daha yaşadığın şehri gezemiyorsun”
İBB'den 3 kritik iddiaya yanıt!