Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, "Aleyhimizde şikayet olursa hemen koşturan, dedikoduya bile müfettiş gönderen İçişleri Bakanlığı, bizim belgeli şikayetlerimize işlem yapmıyor. Savcılığa 80'in üzerinde şikayetimiz var. Bunlardan sadece 9'u ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş geldi. Oysa bizimle ilgili Twitter mesajı, televizyonda yapılan konuşmalar üzerine hemen müfettiş geliyor. Mülkiye müfettişlerinin bizimle ilgili soruşturma izni verilmemesiyle ilgili görüşüne rağmen, İçişleri Bakanlığı'nın inisiyatif kullanarak soruşturma izni vermesinin tamamen siyasi olduğunu düşünüyorum. Artık itibar suikastı yapılıyor. Hatta zaman zaman TV'ye çıkan bazı şahıslar, müfettiş gelmeden ‘Belediyeye müfettiş gelecek' diye duyurularda bulunuyor." dedi.
"ETİMESGUT KAYMAKAMI'NI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİK"
Yavaş şu ifadeleri kullandı:
"ANKAPARK'TA VATANDAŞLARIN 801 MİLYON DOLARI ÇÜRÜYOR"
Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak, “Bu arada hiç olmazsa 100 tane hırsız yakalandı orada. Kabloları kesip satıyorlar. Geçtiğimiz günlerde de firma iflasını istedi. İflas olunca otomatikman sözleşme sona ermesine rağmen Yenimahalle Kaymakamlığı'na yazı yazdık ‘Burayı bize verin' diye. Onlar da İçişleri Bakanlığına sormuşlar. Hâlâ sonuç bekliyoruz. Orada tam 801 milyon dolar çürüyor. Ama bakıyoruz bazı siyasiler televizyona çıkıyorlar ‘Ankapark'ı niye işletmiyorsunuz?' diye bizi suçluyorlar. Artık buna ben ‘pişkinlik' diyorum başka bir şey demiyorum. Hatalı proje de olsa, devasa rakamlar da harcanmış olsa ortada bir mal var ve bu malın mutlaka bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Halka soracağız" dedi.
Yavaş, AKP döneminin projelerine dikkat çekerek, “Bu kadar aç insan varken, ‘proje yapıyoruz' deyip de çöp projelerde Ankara halkının milyarlarca lirasını batıran, usulsüzlük yapan insanlardan bunun hesabının sorulması gerektiğine inanıyoruz. ‘Sorulması gerekiyor' diyoruz ama maalesef pek öyle görünmüyor” diye konuştu
İmamdan sigara içen kadına 'hakaret!'91 izlenme
Ay sonu gelmiyor! İşte vatandaşın bütçe açığı!86 izlenme
Cadı avında son nokta: Yandaş medya gazeteci Can Ataklı'yı hedef gösterdi!23 izlenme
Emekli bayram ikramiyesinde iktidarın görmediği acı gerçek11 izlenme
Zam fırtınası devleti de vurdu13 izlenme
Hani bizi kıskanıyorlardı? Almanya’nın yıllık enflasyonu Türkiye'nin 30 da 1’i çıktı20 izlenme
Kamuda tasarruf paketindeki 4 büyük eksik43 izlenme
Yeni yılın en kanlı saldırısı! 600’den fazla ölü…54 izlenme