Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, "Aleyhimizde şikayet olursa hemen koşturan, dedikoduya bile müfettiş gönderen İçişleri Bakanlığı, bizim belgeli şikayetlerimize işlem yapmıyor. Savcılığa 80'in üzerinde şikayetimiz var. Bunlardan sadece 9'u ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş geldi. Oysa bizimle ilgili Twitter mesajı, televizyonda yapılan konuşmalar üzerine hemen müfettiş geliyor. Mülkiye müfettişlerinin bizimle ilgili soruşturma izni verilmemesiyle ilgili görüşüne rağmen, İçişleri Bakanlığı'nın inisiyatif kullanarak soruşturma izni vermesinin tamamen siyasi olduğunu düşünüyorum. Artık itibar suikastı yapılıyor. Hatta zaman zaman TV'ye çıkan bazı şahıslar, müfettiş gelmeden ‘Belediyeye müfettiş gelecek' diye duyurularda bulunuyor." dedi.
"ETİMESGUT KAYMAKAMI'NI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİK"
Yavaş şu ifadeleri kullandı:
"ANKAPARK'TA VATANDAŞLARIN 801 MİLYON DOLARI ÇÜRÜYOR"
Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak, “Bu arada hiç olmazsa 100 tane hırsız yakalandı orada. Kabloları kesip satıyorlar. Geçtiğimiz günlerde de firma iflasını istedi. İflas olunca otomatikman sözleşme sona ermesine rağmen Yenimahalle Kaymakamlığı'na yazı yazdık ‘Burayı bize verin' diye. Onlar da İçişleri Bakanlığına sormuşlar. Hâlâ sonuç bekliyoruz. Orada tam 801 milyon dolar çürüyor. Ama bakıyoruz bazı siyasiler televizyona çıkıyorlar ‘Ankapark'ı niye işletmiyorsunuz?' diye bizi suçluyorlar. Artık buna ben ‘pişkinlik' diyorum başka bir şey demiyorum. Hatalı proje de olsa, devasa rakamlar da harcanmış olsa ortada bir mal var ve bu malın mutlaka bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Halka soracağız" dedi.
Yavaş, AKP döneminin projelerine dikkat çekerek, “Bu kadar aç insan varken, ‘proje yapıyoruz' deyip de çöp projelerde Ankara halkının milyarlarca lirasını batıran, usulsüzlük yapan insanlardan bunun hesabının sorulması gerektiğine inanıyoruz. ‘Sorulması gerekiyor' diyoruz ama maalesef pek öyle görünmüyor” diye konuştu
Gökhan Günaydın'dan Osman Gökçek'e salvolar! "İBB'nin arabasını kullandığımı söyledin, onun direksiyonu ile beraber boğazına sokacağım"20 izlenme
‘Kapasitesi yetersiz’ dedikleri THK uçakları 2022 filosunun en büyüğü oldu!46 izlenme
AKP'li Ağrı Belediyesi'nin halk ekmek büfelerinde satış durdu!44 izlenme
Halkbank’tan döviz alım-satım işlemlerine ilişkin bir açıklama daha!314 izlenme
İstanbul Barosu “yargı darbesi”ne karşı harekete geçiyor21 izlenme
TMMOB, deprem raporunda yıkımın nedenlerini tek tek açıkladı32 izlenme
Sendikalardan asgari ücret tepkisi: "Kabul etmek mümkün değil!"20 izlenme
205 milyon lira tarımsal hibe desteği verilecek29 izlenme
İmamoğlu iş dünyasına seslendi: "Sakın ha kafanızı kuma sokmayın"
Kurtulmuş'tan Biçer Karaca'ya 10 Haziran'a kadar ambargo
SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekliye 5 ay sonra gelecek zammı şimdiden açıkladı!
Esenyurt Belediyesi'nden 31 Mart'tan sonra yapılan tüm paylaşımlar silindi