Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında, Selçuk İnan’ın 3 Mayıs tarihinde Gaziantep 3.Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘müşteki’ olarak ifade vermesine hükmedildi.
Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davası sürüyor.
İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi, 8 Mart tarihinde görülen duruşmada müştekilerden Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın ifadesinin alınması için Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazı yazılmasına karar vermişti. Bu çerçevede İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu. Selçuk İnan’ın 3 Mayıs tarihinde Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimat yoluyla ifade vermesine karar verildi.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
AKP'li Mehmet Şimşek, vatandaştan toplanan deprem vergilerini harcadıklarını zamanında itiraf etmişti !444 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı… Rus tankları Kiev’e ilerliyor: Siren sesleriyle güne başladılar61 izlenme
İslamcıların kavgası bitmiyor! "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır!” diyen Kuytul hakkında...596 izlenme
Saray'ın yedek ödeneğinde hesap tutmadı!89 izlenme
Camilere çağrıda bulundu: ‘Devletin dini İslam’dır’ ilk maddesiyle yerli milli anayasa yapılmalıdır40 izlenme
Küçük çocukların beyinleri bakın nasıl yıkanıyor !1292 izlenme
Cengiz İnşaat’tan Cennet Koyu açıklaması: "Danıştay kararı bizi etkilemiyor"34 izlenme
İBB'den jet İmamoğlu kararı! Apar topar sildiler!131 izlenme