FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli haberi sunduğu anda sinirlenerek masadaki kağıtları ve su dolu bardağı fırlattı.
Tepeli Silivri'de köylülerin tarlalarına el koyulmasıyla ilgili haberin sonunda "Efendim bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı" yorumunda bulundu.
Gözleri dolan Tepeli rejiye "öbür haber geç" diyerek duruma tepki gösterirken bir anda sinirlendi. Elindeki kalemi, masadaki kağıtları ve bardağı fırlattı. Bardağın içindeki su kameraya gelirken Tepeli stüdyoyu terk etti.
AKP'li belediye 'itfaiye binası yapacağız' diyerek vatandaşlardan 2 milyon TL'ye aldığı arsaları 70 milyon TL'ye sattı!
CHP’li vekil, bakana sordu: "Emlak Konut’ta ihaleler yakın akrabalara mı verildi?"
Ankara'nın Rusya'dan satın aldığı S-400'ler rafa mı kalktı?
Minguzzi davasında 'pes dedirten' mektuplaşma delil olarak dosyaya girdi! "Yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız"
Dilan Polat davasında gizli tanık her şeyi anlattı: "Sistemi ben kurdum" dedi 3 sayfalık mektup yazdı
Esnaf 'Lanet olsun' dedi, çay kazanını fırlattı! 'Bana devletten bir tek yardım yok, ocak da onların olsun kahveyi de kapatıyorum!'
Erol Mütercimler seçim için tarih verdi: "Erkene alınmış bir seçim bizi bekliyor"
Ankara Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde Ali İsmail Korkmaz anmasına engel!
TRT'nin çifte standardı: Ekrem İmamoğlu'na mikrofon yok, Buğra Kavuncu'ya var!
Rusya ile siyasi gerginlik Türkiye’ye tur satışlarını düşürdü!